Tinder ve Spotify güçlerini birleştirdi!

Tinder kullanıcısı iseniz ve Spotify hesabınız da varsa, artık yepyeni bir olanağınız var...

Tinder'a Spotify özelliği geldi!

Sosyal medya devi ve popüler müzik oynatma hizmeti arasında gerçekleşen yeni bir işbirliği sayesinde artık ekranı "sağa kaydırdığınızda" potansiyel adayınızın hangi grubun fanı olduğunu da bileceksiniz.

Doğru kişiyi bulma sürecini basit el hareketlerine indirgeyen flört uygulaması Tinder, kullanıcılarının profillerini Spotify hesaplarıyla bağlamalarını sağlayan yeni bir özelliği duyurusunu yaptı. Bu yenilikle birlikte Tinder kullanıcıları beğendikleri bir profilin fotoğrafını işaretlerken diğer özelliklerin yanında müzik zevklerine göre de bir değerlendirme yapabilecek.

Spotify'le önemli bir işbirliğine giden Tinder'da artık en çok dinlenen müzikler uygulamada da gösterilebilecek, profildeki şarkılar oynatılabilecek ve ortak şarkıcılar görülebilecek.

Bununla birlikte Tinder, kullanıcıların bir profil şarkısı da ayarlamalarını sağlayacak. Bu tek şarkı sayesinde müstakbel sevgilinize hakkınızda daha çok şey anlatabileceksiniz.

Halihazırda 40 milyonu aşkın ücretli üyesi bulunan Spotify daha önce de Bumble adlı benzer bir uygulamayla bir işbirliğine gitmişti. Tinder'ın Spotify özelliği bu popüler müzik oynatma hizmetinin aktif olduğu bütün ülkelerde kullanıma sunulacak.

Okuyucu Yorumları