Tivibu büyük ilgi görüyor!

TTNET'in EVET platformu çerçevesinde sunduğu Tivibu, kullanıcılardan büyük ilgi görmeye devam ediyor

Tivibu büyük ilgi görüyor!

Sürekli zenginleştirilen içeriği ve geliştirilen özellikleriyle Türkiye'de televizyon ve sinema izleme deneyimini yeniden tanımlayan Tivibu'ya duyulan ilgi giderek artıyor. Yaz döneminde televizyon izleme alışkanlığı azaldığı halde, Tivibu'nun abone sayısı 300 bine ulaştı. Sadece dört ay içerisinde 300 bin aboneye ulaşan Tivibu ile kullanıcılar, internet üzerinden televizyon ve sinema izleme deneyimi yaşıyor.

Zengin içeriklere, istenilen zamanda ve mekânda ulaşılabiliyor
Dizi, film, spor, belgesel, müzik gibi pek çok farklı içerik sunan Tivibu, kullanıcılara tüm dünyanın yakından takip ettiği gündeme dair en önemli programları klasik yayın akışına bağlı kalmadan izleme olanağı sağlıyor. Tekrar İzle, Geri Al İzle, Durdur İzle, Seç İzle, Kirala İzle özellikleri sayesinde Tivibu aboneleri, sevdikleri dizileri ve televizyon programlarını, sunulan geniş film arşivinden seçecekleri filmleri ajandalarını değiştirmelerine gerek duymadan istedikleri zamanda izleyebiliyor.

Canlı yayını 15 dk. geri alarak yaşayabilen ve atılan golleri, ilginç pozisyonları dilediklerince izleyebilen kullanıcılar, Tivibu'nun FilmClub kanallarıyla da Hollywood aksiyonlarından dünya sineması örneklerine kadar pek çok farklı türde sinema içeriğine kolayca erişebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları