Tivibu Ev abonesi olanlara önemli fırsat

Tivibu Ev aboneleri, TTNet'in bu kampanyası ile uygun bir fiyata TV sahibi olabilirler!

Tivibu abonelerine fırsat!

TTNET, internet, televizyon ve telefonu aynı anda sahiplenerek tüm iletişim ihtiyaçları için tek fatura dönemini başlatmıştı. TTNET şimdi de abonelerini uygun fiyatla TV sahibi yapacak bir kampanyaya imza atıyor.

Tivibu Ev abonesi olanlar, dilerlerse çok uygun koşullarla TV sahibi olabilecekler. TTNET'in ilk olarak İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya illerinde düzenlediği kampanyada ayda 36 TL'den başlayan taksitlerle hem Tivibu Ev abonesi hem de 32" Vestel CONNECTED TV veya 40" Samsung LCD TV sahibi olmak mümkün.

1 Eylül 2011 tarihine kadar devam edecek kampanya sayesinde Tivibu Ev aboneleri, Tivibu Ev'in sunduğu olanaklarla Vestel CONNECTED TV ve Samsung LCD TV'nin sunduğu tüm teknolojik özellikleri kullanabilecekler. Vestel CONNECTED Full HD LCD TV ile video, spor, dizi, müzik ve güncel haber bilgileri keyfini yaşayıp akıllı telefonlarındaki içeriği televizyonlarından DLNA özelliği ile diledikleri gibi izleyebilecekler. Diğer taraftan SAMSUNG LCD TV'nin ConnectShare Movie (USB2.0) özelliği ile fotoğraf, müzik ve video dosyalarınızı geniş ekran TV'de izleme keyfini sürecekler.

Kullanıcısına yaşattığı "özgürlük ve kontrol" deneyimi, zengin içeriği, kolay kullanımı ve interaktif özellikleriyle en farklı TV platformu olan Tivibu Ev, 4'ü HD olmak üzere 107 kanal, 2 bin 500 sinema filmi, pek çok TV dizisi ve yüzlerce farklı içerikten oluşan bir arşive sahip. Aradıkları her şeyi bu kampanyada bulacak olan teknoloji meraklıları, Tivibu hizmeti sayesinde isteğe bağlı içeriği, Durdur İzle, Tekrar İzle, Geri Al İzle gibi gelişmiş özellikleri bir arada bulacaklar.

Kampanyadan faydalanarak Tivibu Ev ve TV sahibi olmak isteyenler İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bursa'daki TTNET Satış Noktaları'na giderek hemen başvurularını yapabiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları