Tivibu Ev'den Sosyal Tivi uygulaması!

TTNet'in TV platformunun yeni uygulaması ile televizyonlar da "sosyalleşiyor"! İşte detaylar...

TV'ler de sosyalleştiriyor!

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu Ev'in yeni uygulaması Sosyal Tivi, televizyon üzerinden sosyal medya dünyasına giriş yapmanızı sağlıyor.

Sosyal Tivi uygulaması sayesinde; TV üzerinden arkadaş listesi oluşturabiliyor, listedeki arkadaşlarınıza TV üzerinden mesaj atabiliyorsunuz. Üstelik bunları bilgisayara gerek kalmadan kumandanızın tuşlarına dokunarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Tüm Tivibu Ev üyelerinin kullanımına açık olan interaktif Sosyal Tivi uygulaması ile herhangi bir filmi, diziyi, canlı yayını televizyon üzerinden beğenebiliyor ve Sosyal Tivi'de yer alan arkadaşlarınıza önerebiliyorsunuz. Öneriyi alan kullanıcılar ise kumandalarının tek tuşuna basarak önerdiğiniz içeriği hemen izleyebiliyorlar. Uygulama üzerinden Twitter'a bağlanmak da mümkün.

Sosyal Tivi, Tivibu Ev'in yeni kumandasında bulunan "Sosyal Tivi" tuşu ya da eski kumandasında bulunan "Seçenekler" tuşu üzerinden kullanılabiliyor. Kullanıcıyı adım adım yönlendiren kurulum sayesinde kişisel bilgiler ve tercihler kolayca ayarlanabiliyor.

Sosyal Tivi sayesinde kullanıcılar, cep telefonları üzerinden kendi Tivibu Ev cihazlarına ya da herhangi bir Tivibu Ev kullanıcısına mesaj gönderebiliyorlar. İzlemek istedikleri programı kaçıran kullanıcılar ise yine cep telefonları üzerinden gönderdikleri mesaj ile Tivibu Ev'i otomatik olarak açabiliyorlar. Böylece açılan program, Tivibu Ev'in Geri Al İzle özelliği sayesinde izlenebiliyor. Bu özelliklerden faydalanmak için kullanıcıların, cep telefonları üzerinden sadece bir kereliğine 6606'ya "TV" boşluk "Kullanıcı adı" boşluk "PLTV" mesajını göndermeleri yeterli oluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları