Tivibu Web ile yeni bir Web TV deneyimi!

TTNet'in Tivibu hizmetinde yapığı yenilikler, internetten televizyon izlemeyi daha da kolaylaştırdı!

Tivibu Web yenilendi!

TTNET'in Web TV hizmeti Tivibu Web, arayüzünde yaptığı değişikliklerle kullanıcılarına keyifli deneyimler yaşatıyor. Tivibu Web'teki yeniliklerin başında, "Player" özelliğinin değişmesi geliyor. Yeni "Player" ile Tivibu Web üyeleri herhangi bir program indirmeye gerek kalmadan izlemek istediği içeriğe tek bir tıkla ulaşabiliyor. İzleyiciler canlı yayını veya bir programı izlerken anlık olarak Facebook ve Twitter üzerinden yorum yapabiliyor.

• Sinema TV paketindeki yenilikler, üyelik adımlarının kullanım kolaylığı ve arama fonksiyonlarının gelişmişliği gibi birçok yenilik sayesinde artık Tivibu Web izlemek çok daha keyifli hale geliyor.

• Tivibu Web'in yeni klasör yapısındaki değişikler, kullanıcıların rahatlıkla kanal seçimi yapmasının yanı sıra içeriklere hızlıca ulaşmasını sağlıyor.

• Gelişmiş arama fonksiyonu sayesinde aranan içerikler; adı, türü yönetmen ismi ve oyuncu ismine göre kullanıcıya sunuluyor.

• Tivibu Web; canlı yayını veya izlenen içeriği durdurma, yayını geri alma, 4 farklı yayını aynı anda izleyebilme, TV rehberi gibi birçok özellik sunuyor.

• Bilgisayar üzerinden internet bağlantısı ile yerli ve yabancı birçok TV kanalı, 4000'e yakın popüler film, dizi, belgesel ve çocuk içeriğini izleme imkânı sunan Tivibu Web, Tekrar İzle özelliği ile programları, dizileri yayın tarihi itibariyle bir hafta boyunca göstermeye devam ediyor.

Yeni ara yüzü ile farklı bir Web TV deneyimi sunan Tivibu Web, yeni abonelerine 31 Mart 2012 tarihine kadar 2 aylık Tivibu Web Maxi Plus paketini hediye ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları