Tomb Raider bu kez PC'de yükselecek!

Rise of the Tomb Raider, PC oyuncuları için kimsenin beklemediği bir sürprize imza atabilir!

PC'ler için sürpriz haber!

Tomb Raider serisinin son üyesi "Rise of the Tomb Raider"ın Xbox platformuna özel olarak yayınlanmasının üzerinden sadece bir ayın biraz üzerinde bir süre geçmiş durumda. Oyun, hem Xbox 360 hem de Xbox One üzerinde mevcut ve PC ile PlayStation platformlarında yayın tarihi ertelenmişti. Şimdiye kadar, oyunun diğer platformlara ulaşması konusunda çok az bilgi yayınlanmış durumdaydı. Ancak yakın zamanda ortaya çıkan Steam sayfası, PC yayını için zaman aralığını belirtmekte olabilir.

Geçtiğimiz akşam Steam listelerinde gözükmeye başlayan Rise of the Tomb Raider için tahmini yayın zamanı olarak 2016 Ocak tarihi gösterilmekte. Şu anda sadece ismin küçük bir açıklaması ve inceleme puanlarından oluşan detaylar oldukça az gözükmekte.

Oyunun Xbox platformunda 7 hafta önce yayınlandığı düşünülürse, bunun biraz şaşırtıcı olduğu söylenebilir. Oyun daha önce Xbox'a özel olarak tanıtılmıştı ve yeni bir platforma sunulmadan önce bu kadar kısa süre geçmesi, özellikle bu oyun için Xbox One alan oyuncular ile bazı sorunlar çıkartabilir.

Okuyucu Yorumları