Tomb Raider indirimli olarak satışta!

TTNet, oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan bu oyunda kısa bir süre indirime gidiyor!

Ünlü oyun indirimde!

TTNET'in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere sunduğu oyun çeşitleri ve uygun fiyatlarla heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açmaya devam ediyor. Oyun dünyasının en ünlü karakterlerinden biri olan Lara Croft'un serüvenlerini konu alan Tomb Raider serisi, 24 Mart'a kadar indirimli fiyatlarla Playstore'da oyun tutkunlarıyla buluşuyor.

İlk olarak 1996 yılında yayınlanan ve bugüne kadar 30 milyondan fazla satılarak "tüm zamanların en çok satan video oyun serisi" unvanını alan Tomb Raider, Playstore'un uygun fiyat seçenekleri ile sunuluyor. Tomb Raider'ın unutulmaz oyunlarından; Tomb Raider Legend ve Tomb Raider Anniversary serileri 14,90 TL'den satışa sunuluyor. Tomb Raider Underworld ve serinin son oyunu olan Tomb Raider: Lara Croft Guardian of Light ise 19,90 TL fiyatla Playstore'da yer alıyor.

Rekorlara imza atan oyun; Tomb Raider

Tomb Raider 2006 yılında Lara Croft ile "En Başarılı Kadın Video Oyun Karakteri", 2010 yılında da "Gerçek Yaşama En Yakın Video Oyunu" rekoru ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı. Tomb Raider ayrıca Guinness Rekorlar Kitabı'nın "Oyuncu Versiyonu" baskısına tam 6 dalda rekor kırarak giren ender oyunlardan biri oldu.

Oyun tutkunlarının heyecanına uygun fiyatlarıyla keyif katan Playstore, dünyanın en unutulmaz oyunlarından biri olan Tomb Raider'ı sizlerle buluşturuyor. Tomb Raider heyecanını indirimli fiyat seçenekleri ile yakalamak için 24 Mart'a kadar www.playstore.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları