TOP 10: Hangi cep daha hızlı?

Günümüzde yoğun olarak kullanılan 20 cep canavarını hız testine soktuk; ilk 10 sırayı belirledik!

TOP 10: Hangi cep daha hızlı?

Pahalı bir telefon aldığınızda telefonunuzun yavaş çalışması sizi ister istemez sinir eder. Donanımın yazılım ile uygun çalışmaması, önceden yüklenmiş tarayıcının WLAN veya HSDPA'ya rağmen yavaş çalışması gibi sorunlar oluşabilir. Tam anlamıyla performans için bir telefonun kesintisiz çalışması gerekir. CHIP Online sizin için en iyi cep telefonlarını hız testine soktu ve gerçek hızlarını ölçtü.

Galerimizde şu anda yaygın olarak kullanılan en hızlı 20 telefonu, ölçüm sonuçları ve özellikleriyle sunduk. iPhone 4'ten yeni Samsung Galaxy Ace'e Windows telefonu HTC 7 Trophy'e kadar telefonları galeri sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıralamada ise ilk 10 cep telefonuna yer verdik, geriye kalan 10 telefonu ise ilk 10'a giremeyenler olarak, aynı kategoriye sokmayı tercih ettik.

Testimimizde telefonları sıralarken %60 Performans oranlarını, %25 sörf temposunu,% 10 USB dosya paylaşımını ve %5 batarya dolum süresini kullandık.

Hız testine ulaşmak ve ölçüm sürelerini ayrıntılı olarak incelemek için buraya tıklayarak galeri sayfalarımıza ulaşabilirsiniz. Galerimizin ilk 10 karesinde sıralamaya giremeyen 10 cebi, ikinci 10 karesinde ise ilk 10'u, geri sayım olarak bulabilirsiniz. Son karede ise, ilk 10 sıralamamızı belirlerken, ceplerin aldığı puanları, ayrıntılarıyla bulacaksınız...

Okuyucu Yorumları