Torrent: 2008'e damgasını vuran film hangisi?

Son 7 günde 1 milyon kişiye ulaşan film, 2008'in de en çok indirileni olma yolunda.

Torrent'in yıldızı kim?

Temmuz ayında gösterime giren Batman serisinin devamı niteliğindeki "The Dark Kinght: Kara Şovalye" filmi rekorları altüst ederek ilk 18 günde Amerika'da 400 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Fakat bu olayın bir de öteki yüzü var: Aynı film son 7 günde Bittorent'den 1 milyon kişiye ulaşarak başka bir rekoru daha kırdı.

DVD ripleri içeren Torrent Fleak sitesinin rakamlarına göre Batman'in yeni filmi geçen haftanın en çok indirilen filmi olurken bu yılın en çok indirilen filmi olmaya da en büyük aday.

Film DVD'lerinin satışının başlamasından sonraki 24 saat içerisinde DVD Riplerinin BitTorent'te kendini göstermesiyle büyük bir indirme furyası başladı. Öyle ki Batman'in yeni filminin bu sene en çok indirilen "Transformers", "Iron Man" ve "The Incredible Hulk" filmlerini geçmesi bekleniyor.

"Transformers", "Knocked Up: Kaza Kurşunu", "Shooters", "Pirates Of The.Caribbean At World's End: Karayip Korsanları-Dünyanın Sonu" ve "Ratatouille" 2007 yılı içerisinde korsan olarak en çok indirilen filmler olmuştu.

Okuyucu Yorumları