Torrent'ler artık Google ile aranacak

Torrent dosyalarını bulmak için pek çok site var; fakat uTorrent bu işi en iyi Google yapar diyor...

uTorrent'e Google desteği!

Pek çok okuyucumuzun bildiği gibi uTorrent, popüler bir torrent indirme programı. Pek çok kullanıcı için uçsuz bucaksız torrent dünyasının girişi buradan başlıyor. Kullanıcılar önce uTorrent'in sitesine girerek programı indiriyor fakat pek çoğu bundan sonraki adımı çok da iyi bilemiyor. Çünkü uTorrent'in sitesinde sadece programı indirmek mümkün fakat programı kullanarak indirilecek torrent dosyalarını bulmak için başka sitelere gitmek gerekiyor.

uTorrent bunun için sitesine bir arama moru yerleştirmeye karar verdi. Fakat bu torrent arama motorunu oturup kendisi yazmak yerine, işi ustasına bırakmanın daha doğru olacağını düşündüler. Artık uTorrent sitesi üzerinden torrent dosyaları aramak mümkün olacak, hem de Google'ın arama özelliklerini kullanarak.

Fakat asıl sorun Google'ın bu konuya nasıl yaklaşacağı. Daha önce TorrentScoop sitesi de benzer bir uygulamaya gitmiş fakat Google tarafından kullanıcı sözleşmesine uymadığı gerekçesiyle hizmet durdurulmuştu. Bakalım Google'ın uTorrent'e yaklaşımı nasıl olacak.

Okuyucu Yorumları