Toshiba 3G ürünlerini 3G ile tanıtıyor

Üç yıldır dahili 3G desteği veren Toshiba ürünlerinin tanıtımı canlı olarak 3G ile gerçekleştiriyor.

Canlı canlı 3G

Dünyanın birçok yerinde aktif olarak kullanılan 3G teknolojisi artık Türkiye'deki şebekeler için de mümkün. Bugün 3G üzerinden canlı olarak yayınlanan basın toplantısında Toshiba TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yapmış olduğu açıklamada "Türkiye'deki Toshiba kullanıcıları şimdiye kadar ürün özellikleri arasında 3G olmasına rağmen şebeke teknolojileri nedeni ile 3G avantajlarından faydalanamıyorlardı. Ama bugün hem hız, hem güvenlik, hem dayanıklılık hem de her şartta mobil olabilmenin keyfini sürecekler. 2006 yılında ilk entegre 3G modemli cihazdan sonra bugün tüm ürün serilerimizde entegre mobil bağlantı teknolojisine sahip ürünler bulunduruyoruz. Gururla diyoruz ki 3 yıldır 3G'li ürünler Toshiba notebooklarda mevcut. Toshiba'yı tercih eden müşterilerimiz gelecek güvenceli ürünlere yatırım yapmış oluyorlar." diyor.

Basın toplantısı saat 11:40 itibarı ile 3G üzerinden http://www.toshiba3gshow.com sitesi ile de canlı yayınla izlenebiliyor.

Toshiba TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç BiterToshiba shop'lar genel müdürü Halil Öztürk toplantıya 3G'li telefon üzerinden katılarak ek bilgiler verdi.

Toshiba'nın yaklaşık olarak 3 yıldır piyasada olan 3G destekli modelleri, sadece SIM kartı takarak hızlı internet keyfini sürmeye olanak sağlıyor. Bu modellere daha sonradan SIM kart alınarak 3G bağlantısı yapılabildiği gibi, elektronik alışveriş marketlerinde kampanyalar dahilinde belli şebeke operatörleri ile 3G'ye hazır olarak da geliyorlar.


3G ne durumda?
Araştırma şirketi Analysys Mason'un yapmış olduğu çalışmaya göre, günümüzde 61 milyon olan 3G kullanıcısının 2015 sonunda 1,1 milyar kullanıcıya çıkması bekleniyor.