Toshiba'dan dev laptop!

Toshiba yeni laptop'u P500'ü tanıttı: Dev laptop'un tüm özellikleri burada...

Toshiba'dan dev laptop!

Satellite serisinin yeni üyesi P500 18,4" ekranı, entegre TV alıcısı ve DVD filmlerin kalitesini yükseltici özelliği Resolution+ ile tam donanımlı, güçlü bir eğlence merkezi. Multimedya'dan en üst seviyede keyif almak isteyenler için tasarlanmış olan ürün, ekstra geniş ekranı ile değerini bir kat daha arttırıyor.

High Definition (HD) Satellite P500'ün ana özelliklerinden biridir. Tüm içerikleri 18.4'' TruBrite® LCD ekranda 16:9 oranında 1680 x 945 (HD) yada 1920 x 1080 (Full HD)çözünürlülüğe sahip olarak görüntülersiniz. Satellite P500 Blu-Ray ReWritable sürücüsü aynı zamanda Blu-Ray ROM destekliyor. BD-R, BD-RE ve DVD SuperMulti DL +/RW, Resolution+ teknolojisi ile birlikte standart olan görüntüleri bile HD kalitesine yakın bir görüntüde izlenmesini sağlar.

Harman Kordon® stereo hoparlörleri sayesinde yüksek ses kalitesi sunar ve HD video keyfini tamamlar.

HDMI bağlantısı ve dahası

HDMI bağlantısı ve dahası
Mat siyah seçeneğine de sahip

HDMI bağlantısı sayesinde yüksek seviyede multimedya veri transferini sağlayabilir. (TV setleri ile ve diğer cihazlar ile) REGZA-Link, a HDMI CEC özelliği sayesinde diğer uyumlu cihazlarla aynı uzaktan kumandayı kullanabilme özelliğine sahip olan P500 aynı zamanda 8 dokunmatik tuşu ile ses/video özelliklerini direk olarak çalıştırabilir.

Toshiba Eco Utility tuşu sayesinde enerji tüketimini kontrol edebilmenizi sağlar. Satellite P500 tam büyüklükteki klavyesi ile numerik tuş takımı sayesinde kolay kullanım sağlar. Toshiba ConfigFree™ sayesinde kablosuz bağlantıları kolaylıkla yapabilir, Bluetooth özelliklerini çalıştırabilirsiniz.

Tasarım konusunda farklı görüşleri olan ve fiyat konusunda farklı beklentileri olan kullanıcılar için 2 farklı görünüşe sahip olan P500, şık LCD kapağı, köşeden köşeye ekran özelliği, siyah menteşeleri ile zarif bir tasarıma sahip olduğu gibi opsiyonel olarak mat siyah kaplama seçeneğini de beraberinde getiriyor.

1 TB sabit disk kapasitesi

1 TB sabit disk kapasitesi
Bellek 8GB'a kadar arttırılabiliyor

Satellite P500 Intel Core 2 Duo işlemci, 8 GB DDR2 RAM hafıza ve 1TB'a kadar yükselebilen çift hard diske sahip. Gelişmiş grafik özellikleri için son jenerasyon NVIDIA grafik chip setine sahip.3 adet USB 2.0 girişi yada SATA/USB kombo girişi sayesinde kapalıyken bile şarj özelliği, ekspres kart girişi, 5-in-1 Bridge Medya girişi, S/P-DIF sayesinde geniş bağlantı seçenekleri ile donatılmış P500 tam bir medya üssüdür.

Tüm Toshiba ürünleri gibi P500'de çevreye duyarlı bir üründür. RoHS- uyumlu olan Toshiba notebooklar Toshiba Eco Utility tuşu sayesinde enerji tüketimini azaltır. Toshiba Satellite P500, ENERGY STAR® 5.0 standartına uygundur.

www.toshibatr.com

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları