Toshiba'dan iş dünyasına özel tablet PC!

Toshiba'nın yeni Windows 8'li tableti, iş kullanıcılarını memnun edecek özelliklerle dolup taşıyor!

Müthiş bir Win 8 tableti!

Toshiba WT310 profesyonel tablet kullanıcılarına yükek hareket özgürlüğü ve esneklik sağlıyor. Şık, hafif, gösterişli aynı zamanda son derece dayanıklı olması ile iş dünyasında profesyonellerin her türlü bilgisayar kullanım ihtiyacını göz önünde bulundurarak tasarlanmış. Sık iş seyahati yapanlara yönelik ince ve kolay taşınabilir WT310 tablet, Windows 8 Pro işletim sistemli, Full HD 29.5 cm (11.6")dokunmatik ekranlı profesyonel tablet kullanıcılarının üstün taşınabilirlik ve esneklik ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bu güçlü tablet, hızlı ve verimli bir mobil çalışma deneyimi için en yeni Intel işlemci teknolojisi ve dayanıklı SSD depolama birimine sahip. Menüler arası geçiş yöntemleri, geniş bağlantı seçenekleri, on parmak el yazısı tanıma gibi özellikleri bu ultra-taşınabilir cihazın çok yönlülüğünü tamamlıyor. Toshiba WT310 tablet, özgün tasarımı ve fark yaratan özellikleriyle iş hayatınıza şıklık katıyor..

İş amaçlı kullanım için ilave özellikler

Window 8 Pro özellikli Toshiba WT310, ofis işleri kullanımına yönelik olarak optimize edilmiş. Örneğin, Digitizer Pen kullanarak el yazısıyla tutulan toplantı notları, düzenlenebilir metin dokümanlarına çevriliyor. Ayrıca Intel Kablosuz Ekran özelliği sayesinde WT310'da depolanan multimedya içerikleri kablosuz olarak uyumlu bir televizyona mikro HDMI aracılığıyla aktarılabiliyor, böylece içerikler büyük HD ekranda yüksek kalitede izlenebiliyor. Ilave girişler sağlayan opsiyonel cradle, kullanıcıların mouse, klavye ve harici hard disk sürücüsü gibi çevre birimleri kolayca tablete bağlayabilmesine imkan veriyor. Saha çalışanları, sık iş seyahati yapanlar ve esnek ofis çalışanları çok yönlü WT310'u kolayca kendi iş ihtiyaçlarına göre kişiselleştirebiliyorlar.

Gelişmiş güvenlik ve veri yönetimi, özellikler

Gelişmiş güvenlik ve veri yönetimi, özellikler

Gelişmiş güvenlik ve veri yönetimi

Yansımasız 29.5 cm (11.6") Full HD on parmak dokunmatik ekranı sayesinde, WT310 tablet evde, ofiste veya hareket halindeyken her an göreve hazır. WT310 günlük yoğun kullanım için Toshiba'nın yüksek kalite ve güvenilirlik standartları testlerinden geçirildi.Tüm veriler WT310'un sağlam kasası sayesinde kaza sonucu düşmelerden, darbelerden, yoğun basınçtan korunuyor. Daha da ötesi, bir dizi gelişmiş güvenlik ve veri yönetimi özellikleri tablete önceden yüklenmiş olaraksunuluyor.

Bağlantıda pek çok seçenek ve gelişmeye açık potansiyel

WT310'un mobil çalışma deneyimi daha da ileriye taşımak için, cihaz en yeni bağlantı seçeneklerine sahip. Diğer mobil cihazlarla, örneğin akıllı cep telefonları ile, süper hızlı veri transferi için Bluetooth 4.0 modülü standart olarak sunuluyor. Ayrıca mobil geniş bant bağlantısı kurmakiçin, WiFi b/g/n veya a/g/b/n bulunmanın yanı sıra, diğer bir seçenek olarak HSPA+/LTE ağlarını destekliyor. Dahili Intel Wireless Ekran teknolojisi kullanıcıların uyumlu bir televizyon veya projeksiyon ile dokümanları veya multimedya dosyalarını kablo kullanmadan büyük ekranda gösterebilmeyi sağlıyor.

Profesyonel tabletin inceliğine rağmen çevre birimlerle pek çok bağlantı seçeneği mevcut. Hızlı veri paylaşımı için tam boy USB 3.0 girişi, Büyük HD ekrana bağlamak için mikro HDMI ve depolama kapasitesini genişletmek için SD card girişi seçenekleri bulunuyor. İlave HDMI ve USB girişleri, ayrıca kurumsal ağa hızlı ve güvenli erişim için Gigabit LAN, opsiyonel olarak sunulan özel cradle ile yeni Toshiba WT310'un bağlantı potansiyelini her zaman daha ileriye taşıyabilmek mümkün.

Özellikler

  • Toshiba WT310 - Windows 8 Pro işletim sistemli profesyonel tablet
  • 29.5 cm (11.6") yansıma engelleyici Full HD yüksek parlaklığa sahip dokunmatik ekran Digitizer Pen kalem özellikli (bazı modellerde)
  • Ultrabook için en yeni Intel işlemci teknolojisi En yeni SSD teknolojisi
  • Bağlantılar: 1x tam boy USB 3.0, 1x mikro HDMI, SD kart girişi, Wi-Fi b/g/n veya a/g/b/n Intel Kablosuz Ekran, Opsiyonel dahili HSPA+/LTE modülü
  • İş amaçlı kullanım özellikleri : Trusted Platform Modülü (TPM v1.2), Intel Active Management Teknolojisi (AMT), Intel Anti-Theft Kayıp Çalıntı Dizüstü Bilgisayar Güvenliği Toshiba Eco Utility yazılımı
  • Renkler: Çelik metalik gri
  • Boyutlar: 229x189x12.4 mm
  • Ağırlık: 825 gr
  • Windows 8 Pro (64bit)
Okuyucu Yorumları