Toshiba'dan oyun tutkunları için 2 laptop!

Bir oyun laptop'u arıyorsanız, Toshiba'nın son teknolojilere sahip bu 2 yeni laptop'unu inceleyin!

Toshiba'dan oyun tutkunlarına

Yüksek beklentili oyuncular için tasarlanmış olan Qosmio X870 ve Qosmio X870 3D iyi bir oyun performansını, iyi görüntü kalitesini, net ve canlı ses niteliğini bir araya getiriyor. Qosmio X870'da iyi bir görüntü kalitesi sunan 43.9 cm. (17.3'') HD+ ekran özelliği bulunurken, Qosmio X870 3D ise en son çıkan NVIDIA 3D Vision aktif gözlükleri destekleyen 3D niteliği de yer alan Full HD 43.9 cm (17.3'') ekran taşımakta. Bu yeni oyun dizüstü bilgisayarları Türkiye'de 2012'nin ikinci çeyreğinde satışa sunulacak.

Qosmio X870: Oyun meraklıları için özel olarak tasarlanmış

Qosmio X870, en yeni Intel Quad-core işlemci teknolojisi ve NIVIDA GPU üretimi ile güçlendirilmiş. 32GB'a kadar artırılabilen RAM özelliği sayesinde, en zorlu oyunları dahi kolaylıkla çalıştırabiliyor.

Yüksek bir 3D oyun tecrübesi

Yüksek bir 3D oyun tecrübesi

Geniş TV ekranında 3D keyfi

Hem Qosmio X870 hem de Qosmio X870 3D, her 3D TV için ideal bir tamamlayıcı. HDMI ara yüzleri sayesinde dizüstünde veya optik diskte kayıtlı 3D içeriği 3D TV'de direkt olarak izlemek mümkün. Böylece kullanıcılar geniş ekranlı televizyonlarında 3D oyun oynamanın ve 3D video izlemenin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Qosmio X870 3D: Yüksek bir 3D oyun tecrübesi

NVIDIA'nın 3D Vision 2 özelliğini taşıyan Qosmio X870 3D, 3D görüntüleri iyi bir kalitede göstermektedir. Şaşırtıcı derecede derin görünen 43.9cm (17.3'') Full HD ekranın yalnızca 5 ms'lik bir tepki süresi bulunuyor.

Sportif tasarım

Kırmızı ve koyu gümüşi metalik alüminyum gövdesi ile dokulu yüzeyi, Qosmio X870'e hakiki bir oyun makinesi özelliğini kazandırmakta. Açık kırmızı renkli tasarıma sahip alüminyum çerçevesi ve büyük kırmızı renkte aydınlatması bulunan Qosmio logosu ile zıtlık oluşturan koyu gümüşi metalik yüzeyi, iyi görünüm ve dokunuşuna ışık tutuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları