Toshiba'dan yeni ikisi bir arada notebook!

Toshiba'nın AMD işlemciyle donattığı yeni ikisi bir arada notebook'u ortaya çıktı!

Notebook, tablet bir arada!

Radeon 8180 Serisi Ekran Kartı ile yüksek görüntü kalitesi ve performans gösteren AMD notebook; Toshiba Satellite W30Dt ile tanıştınız mı? Canlı görseller sunmak üzere tasarlanmış AMD APU'ların sunduğu avantajları Satellite W30Dt ile daha yakından deneyimlemeniz mümkün.

Uzun pil ömrünün yanı sıra, hafif tasarımdaki iyi performans ile AMD tabanlı sisteme sahip olan Toshiba ikisi bir arada tablet ile avantajların keyfini sürmeniz mümkün. Farklı amaçlara ve kullanım yerlerine yönelik tek bir cihaza sahip olmanın rahatlığını arayan kişiler için ideal olan Satellite W30Dt; dokunmatik ekran, arka aydınlatmalı klavye ve laptop modunda geniş depolama kapasitesi ile birlikte iyi bir performans sunuyor. Ekran çıkarıldığında, 33,8cm (13,3") boyutunda çoklu dokunmatik bir tablete dönüşerek kullanıcılara geniş görüntüleme alanıyla, 500GB HDD ile ortalama bir tabletten daha fazla dahili alan ve en sevdikleri içerikleri saklayabilmeleri için ekstra depolama alanı sağlıyor.

Tablette bulunan 500GB sabit disk, iş dökümanları ve eğlence içerikleri için size yetecek kadar depolama alanı sunarken, dahili 4GB DDR3L ise iyi bir performans gösteriyor.

AMD AllDay Gücü

Toshiba Satellite W30Dt AllDay Gücüyle fişi takmaksızın saatlerce internette gezinerek, oyun oynayıp, popüler videoları izleyebilin diye, ultra düşük güç tüketimine sahip AMD A4-APU serisi işlemciler veya AMD Radeon HD 8180 ekran kartının fansız modeli ile donatıldı.

Standart bir dizüstü bilgisayarın işlevselliğini artıran Satellite W30Dt ekranı, on parmakla dokunuşu destekleyen kapasitif dokunmatik teknolojisi sayesinde oyunlar ve diğer dokunmatik temelli uygulamalarla çok yönlü bir bilgisayar-tablet deneyimi sunuyor. Ayrıca video kalitesi, tabletin arka aydınlatmasını ortama göre otomatik olarak ayarlayan, ortam ışığı sensörleri sayesinde daha da artıyor.

Okuyucu Yorumları