Toshiba ile ihtiyaçlarınız yanınızda

TOSHIBA CANVIO CONNECT II ile ihtiyaç duyduğunuz her şey yanınızda.

Toshiba ile her şey yanınızda

Her zamankinden daha fazla fotoğraf ve video çektiğimiz, ayrıca dijital medya koleksiyonlarına geçiş yaptığımız günümüzün dijital dünyasında dijital kütüphanelerimizi nerede saklayacağımıza karar vermek büyük önem kazanıyor. Canvio Connect II ile kullanıcılar 571,000 adete kadar dijital fotoğrafı, 526,000 adete kadar dijital müzik dosyasını veya 1,640 adete kadar indirilmiş dijital filmi tek bir yerde depolayabiliyor; dev koleksiyonları bile organize edip düzen içinde saklayabiliyorlar.

Canvio Connect II kullanıcılara, sabit disk sürücü üzerindeki dijital varlıklarından oluşan kütüphanelerine doğrudan akıllı telefonlarından veya tabletlerinden erişebilme imkanı veriyor. Buna ilave olarak, 10 GB ücretsiz bulut depolama hakkı tanındığından, kullanıcılar Canvio Connect II cihazlarını kolayca PC'ye ve Wi-Fi ağına bağlayarak diledikleri yerde kesintisiz erişimin keyfini çıkarabiliyorlar. Kullanım kolaylığı ve gönül rahatlığı için tasarlanan Canvio Connect II hızlı anında aktarım için 3.0 ve 2.0 USB ile uyumlu. Ayrıca, hem PC, hem Mac ile uyumlu cihaz Mac sistemleri için

NTFS sürücüye de sahip

NTI Backup Now EZTM yazılımı ile kullanıcılar, diledikleri dosyaları veya tam sistem yedeklemesini Canvio Connect II üzerinde yedekleyebiliyorlar. Ayrıca, dahili darbe sensörü ve yükleme rampa teknolojisi ile dosyalar kaza sonucu çarpmalara karşı korunuyor; böylece kullanıcılar dosyalarının güven altında olduğunu ve diledikleri yerde erişmeye hazır olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayabiliyorlar.

Özellikler

Kapasite: 2.0 TB1'a kadarArayüz: USB 3.0 (USB 2.0 uyumlu)Aktarım Oranı: 5 Gb/s'ye kadarHız: 5,400 RPMOrtalama Arama Süresi: 12msÖn ara bellek: 8MBBoyut:78 x 109 x 14 mm (500 GB, 1 TB); 78 x 109 x 19.5 mm (2 TB)Ağırlık:165 g (500 GB, 1 TB); 230 g (2 TB)

İçerik

Canvio Connect II NTI® Backup Now EZTM yazılımı (ön yüklemesi yapılmış) Mac sürücü yazılımı için Tuxera NTFS (yüklenmiş) Toshiba için Pogoplug PC yazılımı (yüklenmiş) USB 3.0 mikro-B kablosu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Kullanıcı Kitapçığı (sabit sürücüye yüklenmiş

Okuyucu Yorumları