Toshiba, Ne Olursa Olsun Garanti'yi uzattı!

Toshiba, ilgiyle karşılanan garanti hizmetini uzattı! İşte hizmetin kapsamındaki ürünler...

"Ne Olursa Olsun Garanti"

Toshiba TNB A.Ş., Türkiye'deki tüketicilerinin Toshiba ürünlerine duymuş olduğu güveni ve müşteri memnuniyetini pekiştiren TNB premium hizmetlerini, NMW ile zenginleştiriyor. Kampanya yoğun istek üzerine kampanya 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı.

2009 yılında Toshiba'nın Türkiye dahil 13 Avrupa ülkesinde uyguladığı No Matter What/Ne Olursa Olsun garanti hizmeti kampanyası TNB A.Ş'nin ''Premium Hizmetler'' kapsamında devam ediyor. 31 Aralık tarihine kadar satın alınacak TNB A.Ş. garantili tüm Toshiba notebook ve tablet modelleri No Matter What/Ne Olursa Olsun garanti hizmet paketi içerisinde yer alacak. Yani artık sadece dizüstü bilgisayarınız değil satın almış olduğunuz tabletiniz de çalınmaya, düşmeye ve ya sıvı dökülmesi gibi sebeplere karşı Toshiba TNB A.ş. tarafından bu paket içerisinde garantilenecek.

Garanti kapsamı kısaca şöyle:

Memnuniyet garantisi: Cihazı satın alıp kullandıktan sonra, üründen tamamen memnun kalmadığınız takdirde ürünü iki hafta içinde iade edebiliyor veya değiştirebiliyorsunuz.

Kaza sonucu hasar koruması: Taşınabilir bilgisayarınız garanti süresi kapsamında kaza sonucu hasarlanırsa cihazınızı ücretsiz tamir ediyoruz.
Hırsızlık teminatı: Taşınabilir bilgisayarınız garanti süresi içinde çalınırsa, birebir aynı veya eşdeğer bir notebook ile değiştirebiliyorsunuz.

Kampanyaya ilişkin bilgiler

- Kampanya, 31 Aralık tarihine kadar satın alınacak tüm Toshiba notebook ve tablet modelleri için geçerlidir.

- Bu garanti kapsamındaki hizmetler;

· İlk 14gün içerisinde koşulsuz iade.

· Çalınmaya karşı koruma.

· Kaza sonucu hasar koruması.

Okuyucu Yorumları