Toshiba Satellite W30t ve W30Dt ortaya çıktı

Toshiba'nın yeni ikisi bir arada modelleri ortaya çıktı! İşte Satellite W30t ve W30Dt...

Hem notebook, hem tablet!

Toshiba Satellite W30T ile W30DT hem bir tabletin taşınabilirliğine, hem de bir dizüstü bilgisayarın verimlilik özelliklerine -ve bu ikisi arasında hızla geçiş yapma esnekliğine- sahip olmak isteyen kullanıcılar için son derece gelişmiş şık bir tasarıma sahip. Farklı amaçlara ve kullanım yerlerine yönelik tek bir cihaza sahip olmanın rahatlığını arayanlar için, Satellite W30t ile W30Dt; dokunmatik ekran, arka aydınlatmalı klavye ve laptop modunda geniş depolama kapasitesi gibi avantajlarla birlikte tam performans sunuyor. Ekran çıkarıldığında, 33,8cm (13,3") boyutunda çoklu dokunmatik bir tablete dönüşerek kullanıcılara geniş görüntüleme alanı sunuyor. 500 GB HDD ile ortalama bir tabletten daha fazla dahili alan sunan tablet, kullanıcıların en sevdikleri içerikleri saklayabilmeleri için ekstra depolama alanı sağlıyor.

Tek bir dayanıklı cihazın sahip olduğu gibi kompakt bir biçimi olan bu 2'si bir arada bilgisayar Toshiba'nın izlerini taşıyor; diğer Toshiba PC ürünlerinde de bulunan ayırt edici ve yüksek kaliteli tasarımı yansıtıyor. Toshiba'nın tasarım ve mühendisliği sayesinde her yerde sağlam bir yapı ve güvenilir performans sergiliyor.

Satellite W30t ile W30Dt, tek bir cihaz olarak kullanıldıklarında daha uzun pil ömrü sunmak için hem klavyede hem de tablette birer pil ile donatılmıştır. Standart bir dizüstü bilgisayarın işlevselliğini ikiye katlayan cihazlar, çok yönlü bir bilgisayar deneyimi için Windows 8.1'in tüm gelişmiş özelliklerinin kullanılabilmesini sağlayan iyi ürünlerdir.

4. nesil Intel Core ile geliyor

4. nesil Intel Core ile geliyor

Satellite W30t, Intel HD Graphics 4200 ile entegre 4. nesil Intel Core işlemciler ile donatılmıştır. W30Dt ise ultra düşük güç tüketimine sahip AMD A4-APU Serisi işlemciler veya AMD Radeon HD 8180 ekran kartının fansız modeline sahiptir. Tablette bulunan 500GB sabit disk, iş dökümanları ve eğlence içerikleri için bol miktarda depolama alanı sunarken, dahili 4GB DDR3L ise yüksek hızda performans sağlamaktadır.

"Artık kullanıcılarımıza içerik tükettikleri ve oluşturdukları yöntemler için daha fazla esneklik sağlayabiliyoruz. Üstelik bunu yaparken her ihtiyaçlarına yönelik ayrı birer cihaz kullanmalarına da gerek kalmıyor." diyen Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter " "W30t ile W30Dt, kullanıcılara iki cihazın sunabileceği tüm özelliklere, performansı ve çok yönlülüğü bünyesinde toplayan tek bir cihazda sahip olma imkanı sunuyor." şeklinde konuştu.

Tekbir dayanıklı cihazın sahip olduğu gibi kompakt bir biçimi olan bu 2'si bir arada bilgisayar Toshiba' nın izlerini taşıyor; diğer Toshiba PC ürünlerinde de bulunan ayırt edici ve yüksek kaliteli tasarımı yansıtıyor. Toshiba' nın tasarım ve mühendisliği sayesinde her yerde sağlam bir yapı ve güvenilir performans sergiliyor.

Satellite W30t ile W30Dt, tek bir cihaz olarak kullanıldıklarında daha uzun pil ömrü sunmak için hem klavyede hem de tablette birer pil ile donatılmıştır. Standart bir dizüstü bilgisayarın işlevselliğini ikiye katlayan cihazlar, çok yönlü bir bilgisayar deneyimi için Windows 8.1'in tüm gelişmiş özelliklerinin kullanılabilmesini sağlayan mükemmel ürünlerdir.

SatelliteW30t, Intel HD Graphics 4200 ile entegre 4. nesil Intel Core işlemciler ile donatılmıştır. W30Dt ise ultra düşük güç tüketimine sahip AMDA4-APU Serisi işlemciler veya AMD Radeon HD 8180 ekran kartının fansız modeline sahiptir. Tablette bulunan 500GB sabit disk, iş dökümanları ve eğlence içerikleri için bol miktarda depolama alanı sunarken, dahili 4GB DDR3L ise yüksek hızda performans sağlamaktadır.

Yüksek kaliteli içerikler

DTS Studio Sound muhteşem bass tepkisi, akıllı ses düzeyi ayarı ve diyalog iyileştirme özellikleri ile yüksek kaliteli hoparlörlerden daha gelişmiş ve sarmalayan ses performansı elde edilmesini sağlıyor. Keskin ve net HD IPS ekran ile birlikte, oldukça etkileyici ses ve görüntü deneyimi sunuyor. Ekranın kaplaması ise göz zevkini bozan lekeler ve parmak izlerinin oluşmasını engelliyor. Yüksek çözünürlüklü web cam ve entegre mikrofon, kaliteli video kaydı ve kesintisiz, net video görüşmeler yapılmasını sağlıyor. Video kalitesi, tabletin arka aydınlatmasını ortama göre otomatik olarak ayarlayan ortam ışığı sensörleri sayesinde daha da artıyor.

Kullanıcılar, ekranın on parmakla dokunuşu destekleyen kapasitif dokunmatik teknolojisi sayesinde oyunlar ve diğer dokunmatik temelli uygulamaların da keyfine varabilirler. Kenardan kenara çıkıntısız ekran, daha geniş bir dokunma alanı ve daha rahat temizlik imkanı sağlamak için çerçevesiz olarak tasarlanmıştır.

Kolay bağlantı seçenekleri

Tablet, daha hızlı aktarım için bir Micro-USB girişi ve televizyona kolay bağlantı sağlayan bir Micro-HDMI girişi ile fotoğraf ve diğer içerikleri yüklemenin yanı sıra depolama kapasitesini arttırmak için de kullanılabilen bir Micro-SD kart yuvasına sahip. Intel WiDi1 ve Wi-Fi Sertifikalı Miracast sayesinde kullanıcılar uyumlu cihazlarla içerik paylaşımı da yapabilirler. Ek olarak klavyede, bilgisayar kapalı olduğunda bile mobil cihazları şarj edebilen USB Uyku ve Şarj özelliğine sahip bir adet USB 3.0 girişi bulunmaktadır.

Toshiba Satellite W30t ve W30Dt teknik özellikler

Toshiba Satellite W30t ve W30Dt teknik özellikler

Toshiba Satellite W30t ve W30Dt:

· 10 parmak destekli dokunmatik kapasitif13,3" HD IPS ekran

· 500GB'a varan HDD

· 4GB DDR3L

· Tablet bağlantıları: 1x Mikro-USB, 1x Mikro-HDMI®, 1x Mikro-SD, Kablosuz LAN, Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi Sertifikalı Miracast için hazır

· Klavye bağlantıları: USB Uyku ve Şarj özelliği ile 1x USB 3.0

· DTS Studio Sound ile yüksek kaliteli stereo hoparlörler

· Entegre mikrofon ile HD web cam

· İşletim Sistemi: Windows 8.1

Toshiba Satellite W30t:

Intel HD 4200 ekran kartı ile 4. nesil Intel Core işlemci
Intel WiDi

Toshiba Satellite W30Dt:

Fansız AMD Radeon HD 8180 ekran kartı ile AMD A4-APU serisi

Okuyucu Yorumları