Toshiba TV 2011 IF tasarım ödülü kazandı

Toshiba'nın inceliğiyle dikkat çeken WL768 TV modelinin tasarımı ödüle layık görüldü!

Toshiba TV'ye tasarım ödülü!

Toshiba'nın 3D özellikli WL768 TV modeli, saygın 2011 iF Ürün Tasarımı Ödülü'ne layık görüldü.

25 tasarım uzmanından oluşan uluslar arası jüri tasarım alanında üstün başarılar kazanan 2.756 ürünü değerlendirdi. 3D-TV WL768, cam ve metalin uyumlu birleşimi ve 'floating' neck tasarımı gibi detayları ile tasarım uzmanlarının beğenisini cezbetti.

Toshiba Avrupa Görsel ürünler Pazarlama Başkanı Sascha Lange yaptığı açıklamada; "Tüm markaların sahip olmak istediği iF Tasarım Ödülü, WL768 modeli ile üstün teknolojiyi ve çarpıcı tasarımı bir araya getirmeyi hedefleyen televizyonlarımızın yenilikçi tasarımlarının göstergesi." dedi.

Tasarımcılar cam ve metal gibi yüksek kaliteli malzemeler kullanarak, tasarım ve işlevselliğin uyumunu yansıtan modern, şık, süper ince (yalnızca 2,89cm kalınlığında) bir tasarım yarattılar. Gövde ve kaide arasında bulunan yenilikçi boyun tasarımı, izleyenlerde sanki televizyon su üzerinde yüzüyormuş izlenimi veriyor ve hayret verici bir etki yaratıyor. Daha da ötesi yan yüzeye entegre edilmiş tuşlar yerine WL768 serisi modeller çerçevesiz ön yüzeye kusursuzca entegre edilmiş dokunmatik panel ile kontrol ediliyor.

Toshiba'nın 3D TV'leri Türkiye'de 102cm (40''), 117cm (46'') ve 139cm (55'') ekran boyutlarıyla satışa sunuldu.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları