Toshiba’dan Dönüştürülebilir Tablet PC

Toshiba iş profesyonellerini hedefleyen ilk dönüştürülebilir Tablet PC TECRA M4’ü piyasaya sürdü.TECRA M4 notebook teknolojisi ile Tablet PC işlevliliğinde en yeni ilerlemeleri getiriyor ve iş profesyonellerinin üretkenliklerini artırırken; yüksek bir performans ve yatırım güvencesi sağlıyor.

Toshiba’dan Dönüştürülebilir Tablet PC

TECRA M4'ün Tablet PC’ye dönüştürülebilir tasarımı kullanıcılara konvansiyonel klavyeyle rotasyon yaparak ; ekranı aşağıya tutarak ve dijital kalem kontrolüyle Tablet PC kullanabilme olanağı sağlıyor. Bu da kullanıcıların el yazısı e-posta iletileri gönderebilmesini ;otururken, uzanırken veya ayaktayken doğaçlama sunumlar yapabilmesini sağlıyor. Kullanıcılara böylece üretken olabilecekleri yeni alanlar sunulmuş oluyor ve her yerde aynı anda bir çok işi bir arada yürütebilme imkanı tanınıyor.

14.1" çapraz geniş görüntü açısı ve SXGA+ görüntülemeyle, TECRA M4 kağıt notebookların ebatlarını Tablet PC modunda canlandırıyor, mektup kağıdı ebatlarına eşit bir görüntüleme ve yazma alanı sağlıyor. Microsoft® Office OneNoteTM 2003 yazılımı ile donanmış olarak, kullanıcılar tıpkı kağıt ve kalemle nasıl yazıyorlarsa aynı şekilde yazıp çizebilecek, aynı zamanda Tablet PC'leri üzerinde el yazısı notlarında değişiklik yapma, organize etme ve hatta arama yaptırabilme imkanı bulabilecekler. OneNote 2003 kullanıcılara ayrıca sesli notlar kaydedebilme imkanını da sağlıyor.

TECRA M4 aynı zamanda Toshiba’ nın yeni güvenlik sistemi EasyGuard ile donatılmış.

Toshiba'nın EasyGuard teknolojisi iş klasmanında notebook bilgisayarlar için ürettiği bir seri donanım ve yazılım yeniliği. Bu sayede Mobil bilgisayarın güvenliği, sistem entegrasyonu, network ağ bağlantısı ve her alanda kullanım kolaylığı sağlıyor.

Okuyucu Yorumları