Toyota ile otomobil teknolojilerini konuştuk!

Toyota ile otomobil teknolojilerini konuştuğumuz söyleşimizi kaçıranlar... Tekrarı burada!

"En hızlı" teknolojiler!

CHIP demek sadece cep telefonları, tabletler, bilgisayarlar ve bilgisayar bileşenleri demek değil. Türkiye'nin en köklü teknoloji yayını olan CHIP ve onun misyonunu internette devam ettiren CHIP Online Türkiye'de teknoloji denince akla ilk gelen bilgi kaynağı olmaya devam ediyor.

Teknolojinin hayatımızı nasıl değiştirdiğini, nasıl kolaylaştırdığını sizlere anlattığımız haber ve makalelerimize ek olarak artık her hafta bir konuyu enine boyuna Canlı Yayında tartıştığımız CHIP TechTalk Canlı Yayınları ile her türlü gelişmeyi olduğu anda size iletmeyi hedefliyoruz.

Bu hedef çerçevesinde bu hafta ekranlarınıza çok farklı bir konuyu getirdik. CHIP Online ekibi olarak Almanya - Düsseldorf'ta, Toyota fabrikasındaydık. Amacımız, teknolojinin otomotiv endüstrisinde nasıl kullanıldığını ve hayatımızı daha da iyileştirmek için ne gibi faydalar sağladığını aktarmaktı. Toyota'nın Türk mühendisi, Kıdemli Proje Yöneticisi (Toyota Motor Europe Research and Development Division) Serkan Karaman ile beraber otomobil teknolojilerini yorumladığımız Canlı Yayınımızı izleyemediyseniz üzülmeyin. Yayının tamamını, buraya tıklayarak tekrar izleme şansına sahipsiniz

İyi seyirler...

CHIP Canlı yayınları sosyal medyanızda!

CHIP Techtalk canlı yayınlarını Facebook veya Twitter sayfalarınızda yayımlayıp takipçilerinizi bilgilendirmek istiyorsanız yapacağınız şey çok basit.

Aşağıdaki URL'yi Facebook veya Twitter sayfanızda paylaştığınızda Canlı Yayın sayfanızın içinde oynamaya başlayacak:

https://new.livestream.com/chiptvlive/toyota

Okuyucu Yorumları