Toza toprağa meydan okuyan laptop

Zor şartlarda bile saat gibi çalışan bir laptop'a ne dersiniz? Hoşunuza gittiyse bu haber size göre.

Toza toprağa meydan okuyor

En çetin koşullara dayanmak üzere üretilen Latitude E6400 XFR, sınıfındaki en yüksek performansı verecek tam dayanıklı dizüstü olmak üzere tasarlandı. Latitude E6400 XFR Dell'in bu alandaki mühendislik birikimini de tam anlamıyla yansıtıyor.

Dell'in özel Ballistic Armor Protection System (Balistik Zırh Koruma Sistemi) hem gündelik hem de askeri standartları karşılamanın ötesine geçiyor.

PrimoSeal teknolojili Latitude E6400 XFR sınıfındaki diğer tüm dizüstü bilgisayarlara göre en yüksek toplam Ingress protection rating - Yabancı madde girişine karşı koruma - puanına sahip (IP65).

Gerçek hayata dayanıklı
Zorlu koşullar için üretilen Latitude E6400 XFR gündelik hayatınızda karşılaştığınız tüm zorluklara meydan okuyor. Kutusundan çıktığı andan itibaren Latitude E6400 XFR, en yoğun sağanak yağış, toz ya da çamur fırtınası, aşırı sıcak, kazayla düşürme ve daha bir çok zorluğa dayanacak şekilde yaratıldı.

• Geleneksel magnezyum alaşımlara göre, darbelere karşı iki kat daha fazla dayanıklılık sağlayan, Dell'e özel Ballistic Armor Protection System (Balistik Zırh Koruma Sistemi)'nin temel taşı PR481 ile güçlendirilmiş gövde.

Ballistic Armor Protection sayesinde Latitude E6400 XFR, sınıfındaki 120 santimetreden düşme testinde mükemmel korunan ilk cihaz.

PrimoSeal teknolojisi ile, toz ve sıvı girişine karşı en yüksek toplam Ingress protection rating - Yabancı madde girişine karşı koruma – puanını XFR aldı (IP65).

Taviz vermeyen performans

Taviz vermeyen performans

Sınıfında ilk kez hem Intel Core2 Duo Processor (vPro teknolojisi ile) hem de isteğe bağlı ayrı grafik birimiyle üretilen ilk bilgisayar olan Latitude E6400 XFR, yüksek performansı ve tam dayanıklılığı ile hem kas hem de zeka gücüne sahip.

QuadCool Thermal Management System - (Isı Yönetim Sistemi) sayesinde XFR, aşırı sıcak ortamlarda "MIL-STD" standartlarınının ötesine geçiyor ve en yeni Intel Core2 Duo işlemcilerle olağanüstü bir performans sağlıyor.

• İsteğe bağlı katı hal diskleri (Solid State Drive) ile daha da artırılan dayanıklılığı, aynı zamanda daha iyi sistem performansı anlamına da geliyor.

• Uzun ömürlü ve dış saha koşullarına uygun piller, ExpressCharge özelliği ile daha hızlı şarj süresi sağlıyor.

İlham veren tasarım

İlham veren tasarım

Latitude E6400 XFR, dış koşullardan etkilenmeyecek şekilde güvenle izole edilmiş dış bağlantı portları sayesinde ihtiyacınız olan temel çevre birimleri ile istediğiniz yerde ve koşulda çalışmanıza olanak veriyor.

DirectVue Teknolojili 14.1" geniş LCD ekran ile doğrudan güneş ışığının altında bile rahatlıkla çalışabilirsiniz.

Araç bağlantı kiti ile polis ya da saha görevindeki teknisyenler için doğrudan araçlara sabitleme olanağı büyük esneklik sağlıyor.

• Güvenli ve basit kilitler ve PrimoSeal özelliği sayesinde nemli, yağmurlu ya da tozlu ortamlarda olağanüstü koruma sağlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları