TP-LINK, GameX 2015 Fuarı'nda

TP-LINK, GameX 2015 Fuarı'nda ürünlerini tanıtacak ve etkinliklerle oyunseverleri ağırlayacak.

TP-LINK, GameX 2015'te

TP-LINK, 17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde yapılacak olan GameX Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'na katılıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da standında ürün tanıtımlarının yanı sıra eğlenceli etkinlikler ile ziyaretçilere hoş vakit geçirmeyi hedefleyen şirket, sürpriz ödüller de dağıtacak.

TP-LINK Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Zeynep Öcal, TP-LINK'in kablosuz ağ konusunda çok geniş ve çeşitli ürün gamı ile oyun severlerin ihtiyacı olan her tür ağ gereksinimine cevap verebildiğini belirterek, "Özellikle hız ve kesintisiz iletişime ihtiyaç duyan eSpor oyuncularının ihtiyacı olan ağ ürünlerine sahibiz. Bu nedenle oyun severler, TP-LINK'in önemli hedef kitlesi arasında yer alıyor" diyor. İlk kez geçen yıl katıldıkları GameX Fuarı'nda çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Öcal, bu nedenle bu yıl daha geniş bir alanda ve daha çeşitli etkinlikler ile ziyaretçileri karşılayacaklarını bildiriyor.

Şarjı biten, TP-LINK standında enerji depolayacak

TP-LINK, 55 metrekarelik standında en yeni ve hızlı ağ çözümlerinin yanı sıra fuar ziyaretçilerinin şarj sorununa da çözüm sunacak. Stand içinde TP-LINK Power Bank'larla oluşturulan şarj noktasında akıllı telefon ya da tablet bilgisayarlarının şarjı biten ziyaretçiler ücretsiz şarj hizmetinden yararlanabilecekler. Ayrıca eğlenceli etkinlikler ile yorgunluklarını da atıp, fuarı gezmek için kendi enerjilerini de yenileyebilecekler.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da TP-LINK standında ödüllü yarışma ve eğlenceli etkinlikler olacak. Standdaki oyun bölümünde isteyenler Street Fighter oyunu oynayıp, sürpriz ödüller kazanabilecek. Ayrıca geçen yıl da yapılan stencil t-shirt boyama etkinliği, Amerikalı sanatçı eşliğinde yapılacak. Bunun gibi farklı ve eğlenceli etkinlikler Lütfi Kırdar Fuar Merkezi B-16/3 nolu TP-LINK standında yer alacak.

Okuyucu Yorumları