TP-Link'ten yüksek hızlı kablosuz router!

TP-Link'in yeni router'ı hem kablolu, hem de kablosuz olarak yüksek performans sunmayı başarıyor!

Yüksek hızlı router!

TP-LINK, gelişmiş kablosuz routerı TL-WR1043ND'yi Türkiye'de satışa sundu.
Yeni cihaz, internet paylaşımı sağlayan bir router ve '4 port Gigabitlik bir switch'i bütünleştirerek, entegre hizmet sunuyor.

TL-WR1043ND'nin kablosuz iletim hızı 300Mbps'ye kadar çıkabiliyor. Cihazda ileri MIMO (Aynı anten üzerinden eş zamanlı veri giriş çıkışı), Kanal çakışmalarını engellemek için otomatik kanal seçimi ve ev yada ofis içi uzak noktalardaki sinyal bozulmalarını azaltan SST teknolojileri bulunuyor. Kablolu bağlantılar için dört adet 'Gigabit Ethernet'portuna sahip olan cihaz, HD akıcı video, VoIP aramaları (Data hattı üzerinden ses transferi) , büyük boyutlu dosya paylaşımı ve online oyun oynama gibi yüksek bant genişliği gerektiren uygulamaları aynı anda çalıştırma özelliğine sahip bulunuyor. Ayrıca cihazda, ağdaki herkesin kullanımına açılıp veri paylaşımına olanak tanıyan bir Harici Hard Disk cihazının bağlanabilmesi için bir USB depolama portu da var.

TP-LINK TL-WR1043ND'nin bazı özellikleri şöyle:

• Gigabit portları ve 300Mbps'a varan kablosuz hızla; HD akıcı video gibi uygulamalar için yüksek performans
• 11n destekli routerlara olağanüstü yüksek performans getiren MIMO, SST, CCA teknolojileri
• Ağdaki tüm kullanıcılarla harici USB bellek/Hard Disk gibi depolama cihazlarınızı kolayca paylaşma ve paylaşılan disk ile bir medya sunucusu veya ftp sunucu olarak çalışabilme özelliği
• QSS Düğmesine bir kez basarak kolayca güvenlik şifreli kablosuz ağ kurulumu
• Daha güvenli kullanım için SPI güvenlik duvarı ve erişim kontrol yönetimi özelliği.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları