TP-LINK zayıf sinyal sorununa son veriyor!

Wi-Fi sinyaliniz evinizin her köşesine yetişmiyorsa, TP-Link'in bu özel routerı derdinizi çözebilir!

Wi-Fi sinyal sorunu çekenlere

TP-LINK, büyük ev ve ofislerde sinyalin en uzak köşeye ve gerekiyorsa bahçeye kesintisiz güçlü bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla 'Tek tuşla her köşede internet' adı verilen, 2 TP-Link ürününden oluşan bir çözüm paketi oluşturdu.

Pakette, 150 Mbps hızında TD-W8951ND kablosuz Modem-router ile sinyalin daha geniş bir alana yayılmasını sağlayan yine 150Mbps hızında, TL-WA730RE kablosuz menzil genişletici bir arada bulunuyor. Her iki cihaz üzerinde bulunan ve tek dokunuşla cihazlar arasında bağlantıyı kurarak kablosuz ağ mesafesini çok daha geniş alanı kapsayacak şekilde genişleten oluşumu sağlayan QSS tuşlarına basılarak kurulum sağlanıyor.

TP-LINK Türkiye Ofisi Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, "Geliştirdiğimiz birleşik paket ile günümüzün en önemli sorunlarından birisi olan ofisin veya evin uzak noktalarına sinyal gitmemesi veya zayıf sinyal gitmesi sorununu çözüyoruz. Üstelik geliştirdiğimiz teknoloji ile hiçbir network bilgisine ihtiyaç duyulmadığı gibi sadece bir düğmeye basma süresi kadar zaman alıyor." dedi.

TP-LINK'in, "Tek tuşla her köşede internet" paketinin ana cihazı olan TD-W8951ND modem router ise IEEE 802.11n standartlarıyla uyum içerisine bulunuyor. Geleneksel 11g ürünlerinin 9 katına kadar hıza ve 4 katı kadar menzile ulaşabilen cihaz, tümleşik yapısı ile yüksek hızlı bir DSL modem, 4 portlu bir 10/100Mbps NAT router ve kablosuz N bir erişim noktasının işlevlerini birleştiriyor. Cihazda, ağ kurulumunu çabuk ve sorunsuz giderecek AUTO-RUN CD, eş zamanlı farklı hizmetlerin (Online Oyun oynama, HD video izleme gibi...) kesintisiz ve düzgün alınmasını sağlayan, yerleşik QoS motoru ve İnternet üzerinden potansiyel saldırıları engellemek için gelen paketlerin alınmadan önce içeriğini denetleyen güvenlik duvarı bulunuyor

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları