TP-LINK'ten Bluetooth müzik alıcısı

TP-LINK, bu defa yepyeni ve farklı bir ürünü satışa sunuyor.

Bluetooth müzik alıcısı

Geçtiğimiz yıl yedek şarj birimi (powerbank) modelini satışa sunarak tüketicileri şaşırtan TP-LINK, yine farklı ve yeni bir ürün grubunu satışa sunuyor. Şirket, 'ev eğlencesi' çözümleri geliştirmeye başladı ve bu başlık altındaki ilk ürünü olan Bluetooth müzik alıcısını Türkiye'de de satışa sundu.

TP-LINK HA100 model Bluetooth müzik alıcısı, kolayca tüm Bluetooth ya da NFC özellikli cihazlara bağlanabiliyor. Küçücük boyutuna karşı güçlü ses çıkışı sayesinde evin içinde 20 metre mesafeye kadar sesi iletebilen ürün, çok şık ve estetik bir görünüme sahip. Bir yumurtadan biraz büyük gövdesi, siyah şık kaplaması ile modern evler için zarif bir aksesuar niteliğindeki ürün, tablet bilgisayar, akıllı telefon gibi Bluetooth ve NFC destekli her cihaza kablosuz olarak bağlanabiliyor. Bu sayede evde, ofiste, her yerde kablosuz ve stereo müzik keyfi yaşamayı sağlayan HA100, Bluetooth 4.1 uyumlu.

Ürünün kullanımı da oldukça kolay. NFC özelikli cihazlarla sadece bir dokunuşla eşleşebilen TP-LINK HA100, alternatif olarak Bluetooth etkinleştirilerek de eşleştirme yapabiliyor. Daha önce eşleştiği sekiz adet cihazı hatırlayabilen ürün, bu sayede her sefer eşleştirme yapma gerekmeden kullanılabiliyor. Geniş bir ürün uyumluluğu olan HA100, tüm A2DP stereo Bluetooth cihazlar ile uyumlu ve 3.5 mm ya da RCA jak destekleyen herhangi bir stereo ile çalışabiliyor.

TP-LINK, HA100 Bluetooth müzik alıcısının Türkiye'de 35 USD + KDV fiyatla satılmasını tavsiye ediyor.

Okuyucu Yorumları