TP-Link'ten Çelik Kasalı, Güçlü Yönlendirici

TP-Link, çelik kasalı, güvenli, sağlam ve güçlü yeni yönlendiricisini satışa sundu.

TP-Link'ten çelik gibi Router!

TP-Link, çelik kadar güçlü ve güvenilir yeni yönlendiricisini (router) satışa sundu. TL-WR945N model yönlendirici, çelik bir kasaya sahip ve bu nedenle daha güvenli ve daha sağlam bir ürün. Çelik gövde ürüne son derece şık bir görünüm verdiği gibi aynı zamanda tüm yönlerdeki ısıyı eşit bir şekilde dağıtmasını ve dışarıdan gelecek sinyal parazitlerini önlemesini sağlıyor. Bu sayede hem evin dekoruna uyan şık bir tasarıma sahip, hem de güvenli WiFi sağlayan bir cihaz ortaya çıkıyor.

TL-WR945N, yüksek sıcaklık içeren durumlarda bile işlem ısısını geleneksel yönlendiricilere göre yüzde 50 daha fazla dağıtıyor. Metal kasa aynı zamanda diğer elektronik cihazlardan gelebilecek elektromanyetik parazitlere karşı ürünü koruyor. Bu sayede daha net bir sinyal yayılımı ve güçlü WiFi bağlantısı sağlanıyor.

Üstün Performans, Güçlü Kapsama Alanı

TP-Link'in yeni yönlendiricisi şık tasarımının yanında güçlü performansa da sahip bir ürün. Qualcomm'un güçlü işlemcisi kullanılan ürün, bu sayede birden çok cihazı hızlı ve düzenli bir bağlantı ile eşzamanlı olarak WiFi'a bağlıyor. 450Mbps kablosuz hıza sahip olan ürün (2.4GHz bandında), 3x3 MIMO teknolojisini kullanıyor. Böylece çok daha akıcı HD video ve oyun deneyimi sunuyor.

Ürünün üzerinde yer alan her biri 5dBi'lik üç adet anten, daha uzun mesafelere daha istikrarlı WiFi sinyali yaymayı sağlıyor. Bu da evlerdeki 'ölü nokta' sorununu ortadan kaldırıyor.

TL-WR945N'in önemli bir başka artı değeri ise üründe gömülü olan erişim noktası (access point) modu yer alması. Kablolu internet bağlantısını kablosuza dönüştürmeyi sağlayan bu mod sayesinde Ethernet girişine kabloyu bağlamak yeterli oluyor. Böylece WiFi İle bağlanma özgürlüğü tüm kablosuz desteği olan cihazlara sunuluyor.

TP-Link'in yeni yönlendiricisinin kurulumu ve yönetimi de son derece kolay. Kullanılması kolay web arayüzü ve TP-Link'in ücretsiz Tether uygulaması sayesinde birkaç dakika içinde kurulabilen TL-WR945N, herhangi bir Android ya da iOS destekli cihazdan yönetilebiliyor, tüm ayarları yapılabiliyor.

TL-WR945N'in tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 165 TL olarak belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları