Transcend'den Mac'ler İçin JetDrive 825!

Transcend, Mac bilgisayarlar için JetDrive 825 Thunderbolt PCIe Taşınabilir SSD'yi Tanıtıyor.

Mac'ler için özel JetDrive 825!

Transcend Information Inc, Mac bilgisayarlar için JetDrive 825 Thunderbolt PCIe taşınabilir solid-state disk (SSD) ürününü piyasaya sunacağını duyurdu.

JetDrive 820 PCIe SSD, PCIe Gen3 x2 arabirimi ile 3D NAND flaş içeren depolama ortamını kullanıyor. Macbook Pro'lar için mükemmel bir eküri olacak cihaz, depolama alanını arttırmak isteyenlerin bu ihtiyacını karşılayacakken, aynı zamanda yüksek aktarım hızlarıyla beklenen performansı sağlayacak.

Thunderbolt teknolojisi

Transcend'in JetDrive 825, 10Gb / sn'lik Thunderbolt arayüzü ile yüksek hızda dosya aktarımı yapabiliyor. Tasarım yönüyle de Mac'e uygun olarak hazırlanan sürücü, Mac'in sade ve şık tasarımını zevkli bir şekilde tamamlamak üzere tasarlanmış. Şık ve alüminyum alaşımlı muhafazaya yerleştirilen disk, buna ek olarak, eğer dahili olarak kullanılmak isteniyorsa da, bu kullanım biçimi için çıkartılabilir yapıda geliştirilmiş.

Yüksek performans

Yüksek performans

JetDrive 825, JetDrive 820 PCIe SSD'nin genlerini taşırken, PCIe Gen3 x2 arayüzü güçlendirilmesiyle üst gömlek performansa kavuşmuş durumda. 950 MB / sn'ye kadar okuma / yazma hızına sahip olan JetDrive 825, elbette temelinde 3D NAND flash teknolojisini de benimsiyor.

Özel JetDrive araç kutusu ile SSD'nizi izleyin

Transcend'in özel JetDrive Toolbox'ı, Transcend web sitesinden ücretsiz olarak indirilen, Transcend'in Apple Çözümleri için özel olarak hazırlanmış bir yazılım kiti olarak JetDrive 825 için de kullanılabiliyor. JetDrive Toolbox'ı kullanarak SSD'nizin sağlığını kontrol edebiliyor, işlevsel bozulmaları ve sorunları önceden önleyebiliyorsunuz. Kullanımı oldukça kolay olan Toolbox, Sürücü Bilgileri, SMART Durumu, Sağlık Göstergesi ve Ürün Yazılımı Güncelleme işlevlerini de içeriyor.

Transcend'in yeni JetDrive 825 PCIe SSD'si, 240GB, 480GB ve 960GB kapasitelerle bulunabiliyor. Ayrıca Transcend'in 5 yıllık garantisiyle de destekleniyor.

Okuyucu Yorumları