Transformers 6 Hakkında İlginç İddialar

Transformers serisinin altınci filmi hakkında ciddi iddialar ortaya atıldı. Yapım, birbirinden ilginç bir mimariye sahip olacak.

Transformers 6 hakkında iddialar

Dünyanın, "ticari açıdan" en başarılı fillmlerinden bazılarına imza atan Micheal Bay; Transformers, Transformers: Revenge Of The Fallen, Transformers: The Dark Of The Moon, Transformers: Age of Extinction ve Transformers: The Last Knight gibi filmlerde hem yapımcı hem de yönetmenlik koltuğunu üstlendi. Lakin Michael Bay; cinsiyetçi ve ırkçı yaklaşımları nedeniyle yerden yere vuruldu.

Underground ve Pearl Harbor gibi ciddi gişe hasılatı elde eden yapımlarda da gerek yapımcı, gerek yönetmen ünvanlarını üstlenen Bay'e, beşinci Transformers'deki inanılmaz başarısızlığı nedeniyle görevden ev çektirildi ve Bay sadece yardımcı yapımıcılık görevi üstlendi. Michael Bay'in pragmalarından kurtulan Transformers: Bumblebee, eleştirmenler tarafından tarihin en başarılı Transformers filmi olarak kabul edildi.

Michael Bay, basit bir bil dille ifade etmemiz gerekirse, yeni Transformers filmlerinden kovuldu. Tam da Unicron hikayesine eriştiğimiz anda, bu gelişme can sıksa da, yeni film Bumblebee'nin devamı olarak konumlanacak. Transformers 6'da Optimus Prime, Bumblebee'nin dünya üzerindeki yerleşimleri ve Otobot grubunun Deceptioncon'lara karşı muazzam savaşı konu alınacak.

Yapımda, Cybertron(Primus) üzerinde yaşanan savaşlar ve Optimus Prime ile Megatron'un mücadelesi de yer alacak. Transformers 6'nın 2020 yılında, Micheal Bay'den arındırılmış şekilde beyaz perdeye konu olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları