Trend Micro ve Linksys Güçbirliği Yapıyor

Trend Micro ve Linksys istenmeyen e-postaları engellemek için beraber çözüm geliştirdiler.

Güçbirliği Yapıyorlar

Trend Micro ve Linksys, istenmeyen e-postaları ve Web tehditlerini durdurmak amacıyla, Trend Micro ProtectLink Ağ Geçidi'nin belirli Linksys by Cisco Small Business yönlendiricileri ile entegre edileceğini duyurdu. Bu entegre çözüm, küçük ölçekli işletmelere gelişmiş İnternet güvenliği işlevleri sunarak, personel verimliliğiyle ilgili sorunları gidermek üzere tasarlandı.

Abonelik gerektiren bir hizmet olan Trend Micro ProtectLink Ağ Geçidi, istenmeyen e-postaları engelleyerek malware ya da casus yazılım içerebilecek şüpheli Web sitelerine erişimin önlenmesine yardımcı oluyor. ProtectLink Ağ Geçidi, şirket ağını virüslere ve diğer Web tehditlerine karşı koruyarak Linksys by Cisco Business Series yönlendiricilerine kritik bir güvenlik katmanı ekliyor. ProtectLink Ağ Geçidi, ilave bir yazılım ya da donanım gerektirmiyor, mevcut ya da yeni Linksys yönlendiricilerine uygulanabiliyor.

Linksys yetkilileri bu işbirliği hakkında şunları ifade ediyor: "Trend Micro ile çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Trend Micro ProtectLink Ağ Geçidi, müşterilerimize kapsamlı ve güvenli networking işlevleri sunma hedefimizin önemli dayanak noktalarından birini teşkil ediyor. Küçük ölçekli işletmelere yönelik ürün grubumuzdaki bu genişleme, kanalın ve müşterilerin üreticilerden neler talep etmesi gerektiği paradigmasını değiştirecek."

Trend Micro yetkilileri ise görüşlerini şöyle açıklıyor: "Linksys ile yaptığımız işbirliği sayesinde, küçük ölçekli işletmelere sürekli olarak değişen Web tehditlerine karşı koruma sağlayan bir çözüm sunuyoruz. Trend Micro ProtectLink Ağ Geçidi, şirketlerin İnternet kullanım politikalarını daha iyi uygulamalarını ve personel verimliliğini artırmak suretiyle dijital bilgilerini koruma altına almalarını sağlayarak zaman ve maliyet tasarrufu sunuyor."
Trend Micro ProtectLink Ağ Geçidi, aşağıdaki yönlendiricilerde bulunacak:

? RVS4000 (4-Port Gigabit Security Router with VPN Secure): SPI Güvenlik Duvarı, Saldırılara Karşı Koruma ve QuickVPN IPSec VPN Tünel Desteği içeren geniş bantlı uygulamaları desteklemek amacıyla Gigabit networking sunuyor.
? WRVS4400N (Wireless-N Gigabit Security Router with VPN): Büyümekte olan işletmeler için güvenli ve yüksek hızlı bir kablosuz networking çözümü.

ProtectLink Ağ Geçidi, Trend Micro'nun casus yazılım koruması, Web itibarı ve URL filtreleme teknolojilerini içerecek:

? Casus yazılım koruması, gelen e-postaları istenmeyen e-postaları, virüsleri, casus yazılımları, bot'ları, oltalama saldırıları (phishing) ve diğer malware'leri filtreliyor.
? Web itibarı, kullanıcıların güvenilir Web sitelerini belirlemelerine yardımcı olarak güvenilir olmayan siteleri engelliyor.
? URL filtreleme işlevi, malware içerdiği bilinen uygunsuz ya da işle ilgili olmayan Web sitelerini engelliyor.

Okuyucu Yorumları