Trend Micro'yu gururlandıran ödül!

Güvenliğin önde gelen isimlerinden Trend Micro, bu önemli ödülü yine rakiplerine bırakmadı...

Trend Micro yine başardı!

Trend Micro, SC Magazine tarafından verilen ödüllerde "Yılın En İyi Sanallaştırma Güvenliği Çözümü" ödülünü üst üste ikinci kez kazanmanın gururunu yaşadı. Sanallaştırma güvenliği ürünleri arasında amiral gemisi olan Deep Security ile bu onurun sahibi olan Trend Micro, ödülünü Londra'daki Infosecurity Europe konferansında aldı.

İki yıl üst üste yılın en iyi sanallaştırma güvenliği ödülünü almalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Trend Micro Güvenlik Araştırmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Rik Ferguson, "Konferanstan çıkan sonuca bakıldığında görünen o ki; müşterilerimiz de Trend Micro'nun Deep Security ürününden son derece memnun." dedi.

SC Magazine Avrupa Ödülleri'nde ödüller, piyasadaki diğer ürünlerden ayrıştırılması amacıyla en inovatif teknolojiye sahip olan şirketin ürününe veriliyor.

Günümüzde birçok işletmenin fiziksel ve sanal ortamlarını bir araya getirerek, verimliliklerini artırabilmek için özel (private cloud) ve genel (public cloud) bulut ortamlarına geçtikleri görülüyor. Deep Security ürünleri, bu ortamlardaki işletim sistemleri, uygulamalar ve verileri koruyor. Bunun yanında Trend Micro çözümü, sanallaştırılmış alanların yönetilebilme kabiliyetini, performansını ve güvenlik katmanlarını artırıyor. Regülasyonlar karşısında gereken uyumu sağlayan Deep Security, işletmelerin başını ağrıtan sıfırıncı gün saldırıları ve yama güncellemelerini sorun olmaktan çıkartarak veri kayıplarının önüne geçiyor.

Avrupa bilgi güvenliği endüstrisi için en prestijli ödüllerin başında gelen SC Awards, yoğun bir katılımla kurumların güvenliği için çalışan profesyonelleri onurlandırmayı sürdürüyor

Okuyucu Yorumları