Trend Micro'dan Arena'ya iki ödül birden

Arena, Trend Micro'dan "2014 Yılı; Distribütör Ve En İyi Hizmet Veren Teknik Personel" ödüllerini al

Arena'ya iki ödül birden

25 yılı aşkın deneyimiyle internet ve veri güvenliğinde küresel çözüm sağlayıcı Trend Micro, ev sahipliğini yaptığı Trend Micro Partner Günü'nde gösterdikleri başarılardan dolayı iş ortaklarını ödüllendirdi. Bu önemli günde teknoloji devi Arena, "2014 Yılı Distribütör ve En İyi Hizmet Veren Teknik Personel" ödüllerinin sahibi oldu. Ödülleri Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Sistem Mühendisi ve Bilgi Güvenliği Danışmanı Mehmet Dağdevirentürk; Arena adına, Value Yazılım ve Güvenlik Ürün Müdürü Emirhan Aşçı'ya takdim etti.

Aynı zamanda; Arena Value Trend Micro Satış Mühendisi Serkan Demiroluk ise, geçtiğimiz yıl gösterdiği başarısından ötürü, "2014 Müşteri Memnuniyeti" ödülüne layık görüldü.

Arena Value Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy, konuyla ilgili olarak şu sözleri aktardı:

"Trend Micro, şirketlerin ve tüketicilerin dijital bilgi alışverişi yapabilmeleri için dünyayı güvenli hale getirmeyi hedefleyen, alanında uzman markalardan birisi. Arena Value olarak, böyle önemli bir marka tarafından ödüllendirilmenin gururunu yaşıyoruz. Güvenlik başta olmak üzere; bulut ve sanallaştırma çözümlerinin değer kazandığı günümüzde, etkin çözümleri ile pazara seslenen Trend Micro ile katma değer sunma amacıyla sektöre hizmet vermekteyiz.

Türkiye'nin en yaygın firması olmamızın yanı sıra; konusunda uzman mühendislerimiz, servis, kurulum ağımız, kurumlar ile iletişimlerinde bayilerimize verdiğimiz danışmanlık hizmetlerimiz ile gerçek katma değeri yaratan bir ekibiz. Trend Micro'nun Arena'ya; Arena'nın da katma değer kimliği ile Trend Micro'ya sağladığı önemli avantajları artarak devam ediyor. Aldığımız bu ödül, güçlü sinerjimizin göstergesidir. Bize bu ödülü layık gören Trend Micro'ya ve emeği geçen Arena ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

Okuyucu Yorumları