Trump Android'de başka; iPhone'da daha başka!

Donald Trump'ın attığı Tweet'ler, Android ve iPhone kullanımı konusunda ilginç bir iddiayı da beraberinde getirdi...

Android'de başka; iPhone'da daha başka!

ABD'nin başkanlık seçimleri süreci boyunca yalnızca politika değil teknoloji dünyasının da gündeminde kalmayı başaran Donald Trump yine akıllı telefon tercihi nedeniyle konuşuluyor. Trump'ın Twitter hesabı üzerinde yapılan bir analiz başkan adayının ilginç bir biçimde agresif ve aşağılamaya yönelik tweet'leri Android cihazından, daha ılımlı olanlarını ise iPhone'undan gönderdiğini ortaya koyuyor.

Trump, doğal olarak en çok uğraştığı isimlerden Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'a hitap ettiği tweet'lerde bazen "sahtekar" anlamına gelen "crooked" sıfatını kullanıyor. Bu tweet'ler ise tuhaf bir biçimde Android platformundan gönderiliyor. Trump'ın Demokratların adayına daha nazik olduğu ve hatta ona teşekkür bile ettiği tweet'leri ise iPhone'dan gönderiliyor.

Görsel efektler uzmanı Todd Vaziri tarafından yapılan analizde ortaya çıkan bu ilginç durum Trump'ın iPhone tweet'lerinin seçim kampanyasını yürüten ekibi tarafından atıldığı yorumlarını da gündeme getirdi. Ekibin böylece Trump'ın Android'deki kabalığına karşı ortamı biraz dengelemeye çalıştığı tahmin ediliyor.

Trump Android'de başka; iPhone'da daha başka!

Trump Android'de başka; iPhone'da daha başka!

Trump Android'de başka; iPhone'da daha başka!
Okuyucu Yorumları