TTNet'den 6 yılda önemli başarı!

Kuruluşunun 6'ncı yılını kutlayan TTNet, abone sayısıyla dünya çapında önemli bir başarı yakaladı!

TTNet 6 yılda ilk 10'a girdi!

6'ncı kuruluş yıldönümünü kutlayan TTNET'in Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2006 yılında sadece bir internet servis sağlayıcısı olarak kurulan TTNET'in kısa süre içinde müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan bir iletişim ve eğlence şirketi konumuna yükseldiğini vurguladı. Yılmaz, kısa sürede yakaladıkları ivmeyle 6.1 milyon internet abonesine ulaşarak dünyanın 10'uncu; Avrupa'nın ise 5'inci büyük internet servis sağlayıcısı olarak dünya ligine çıktıklarını söyledi.

TTNET'in müşterilerinin sorunlarını ve eleştirilerini piyasa araştırma raporlarından okumak yerine doğrudan müşteriden öğrenmeyi tercih ederek fark yarattığını vurgulayan Yılmaz, "Müşterilerle konuşmanın, sorunlarını doğrudan onların gözlerinden görmemizin markamızı daha ileriye götürmek için yol gösterici olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimizin önerileri bize, en iyi hizmeti vermemiz için yol gösterecek" dedi. Her müşterinin şirket için çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Her müşterimizin beklentilerine yönelik ürünler üretmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

TTNET'in Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi olarak dünyayla eş zamanlı teknolojileri müşterilerine sunan bir şirket olma misyonuyla hareket etiğini kaydeden Tahsin Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"6'ncı yaşımızı kutlarken Türkiye'nin yaşadığı köklü değişimin de bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'nin bilgi toplumu olma hedefi doğrultusunda, bilginin üretilmesi, paylaşılması ve yayılması süreçlerinde rol oynamayı çok önemsedik. Bu anlayışla daima geleceği nasıl inşa edebileceğimize odaklandık. Bunu da 6 yıldır Türkiye'de ilkleri hayata geçirmeye ve iletişim dünyasında farklılık yaratan ürün ve servisler sunarak başardık.''

İletişim ve eğlence şirketi

İletişim ve eğlence şirketi
Tahsin Yılmaz

İletişim ve eğlence şirketi

İnternet, televizyon ve telefonu TTNET çatısı altında biraraya getirdiklerini, kullanıcıya istediği içeriğe, istediği yer ve zamanda, istediği cihazla erişme olanağı tanıdıklarını kaydeden Yılmaz,
dijital yayıncılık platformu Tivibu ile televizyonun kontrolünü de izleyiciye verdiklerinin altını çizdi. Yılmaz, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Yeni dönem TV platformu diye tanımladığımız Tivibu ile Türkiye'de televizyon yayıncılığına birçok yenilik getirdik. Tivibu'yu 4 ekrana yani televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve tablete taşıdık. Müşterilerimiz Tivibu'da tüm ulusal kanalların yanı sıra film, dizi, spor, belgesel, müzik gibi pek çok farklı alanda yayın yapan yerli yabancı ve tematik kanalları izleyebiliyorlar. Tivibu ile Durdur İzle, Geri Al İzle gibi gelişmiş yayın özelliklerini bir arada sunuyoruz. Özellikle Tekrar İzle, izleyici alışkanlıklarında büyük bir değişime yol açan servislerimizden biri oldu. Bu servisle kullanıcılar en sevdikleri dizileri kaydetmelerine gerek kalmadan izleyebiliyorlar. Ayrıca yine Seç İzle servisi ile de binlerce film, dizi, belgesel, müzik ve çocuk içeriğine diledikleri an ulaşabiliyorlar. Tivibu Ev'in yepyeni uygulaması Sosyal Tivi de televizyon üzerinden sosyal medya dünyasına giriş yapmanızı sağlıyor. Televizyon izlerken aynı anda televizyon üzerinden sosyalleşme imkanı sağlayan uygulama, Türkiye'de bir ilki yaşatıyor."

TTNET Genel Müdürü Yılmaz, dijital müzikte Türkiye'de akla gelen ilk platform olan TTNET Müzik'i 3 milyondan fazla yerli-yabancı şarkıyı ücretsiz olarak dinleme imkanı sunduklarını kaydetti.

Yılmaz, Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in, dijital oyun platformu Playstore'da bine yakın farklı oyunun yer aldığını ve ürün yelpazesini her hafta eklenen yeni oyunlar ile genişlettiğini belirtti.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları