TTNet iPad satışına başladı!

TTNet, müşterilerine Apple iPad 2 satışına resmen başladı! İşte fırsatlar, detaylar...

TTNet iPad satışına başladı!

TTNET, 30 Aralık itibari ile müşterilerine WiFi + 3G iPad 2 satışına başladığını duyurdu. TTNET, tüm iPad 2 modellerini iki ve üç yıl taahhütlü tarifelerle, 1 GB ve 4 GB data paketleri ile sunuyor. TTNET'ten iPad 2 sahibi olanlar, kampanya kapsamında Tivibu Cep uygulamasını üç ay boyunca ücretsiz olarak kullanabiliyor ve taahhüt süresince sınırsız WiFi sahibi oluyorlar.

Apple'ın tableti iPad'in yeni nesil versiyonu olan iPad 2, 9,7 inç boyutlarında arka aydınlatmalı LED ekran kullanıyor. iPad 2, öncekine göre yüzde 33 daha ince ve yüzde 15'e kadar daha yüksek parlaklığa sahip. iPad 2, Apple'ın yeni çift çekirdekli A5 işlemcisi ile en hızlı performansı iyi grafik görüntüleri ile sunuyor. Yeni nesil iPad 2'nin ön yüzeyinde yer alan VGA kamerası, FaceTime ve PhotoBooth gibi özelliklerle kullanılabilirken, arka yüzeyinde yer alan ve 720p yüksek çözünürlükte görüntü alabilen kamerası ile FaceTime özelliğini ilk kez deneyecek kullanıcılara yenilikçi bir özellik sunmuş oluyor. Daha ince, daha hızlı, ve yeni özellikleri ile iPad 2, kullanıcılarına 10 saate kadar pil ömrü sunuyor.

TTNET müşterileri; 30 Aralık itibari ile TTNET Satış Noktaları'ndan iPad 2'lerini satın alabiliyorlar. Fiyatlama ve ürün hakkında detaylı bilgi için www.ttnet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları