TTNet Mobil'den hediye şansı!

TTNet Mobil, otomatik ödeme talimatı veren herkese bu hediyeleri kazanma şansı sunuyor!

TTNet Mobil'den hediye şansı!

İletişim ve eğlence şirketi TTNET'in mobil iletişim markası TTNET Mobil, 28 Mayıs-28 Temmuz 2012 tarihleri arasında, TTNET Mobil hatlarına otomatik ödeme talimatı veren TTNET Mobil Ses ve TTNET Mobil 3G abonelerine hediyeler dağıtıyor. Kampanyaya katılan TTNET Mobil aboneleri, hem talimat ile fatura ödeme kolaylığından yararlanacaklar, hem de cep telefonu, her yöne dakika ve 1GB mobil internet hediyelerinden birini kazanacaklar.

TTNET Mobil Otomatik Ödeme kampanyasının sonunda yapılacak çekilişle, talimat veren 200 TTNET Mobil müşterisi, Samsung E2652W cep telefonu sahibi olacak. Ayrıca otomatik ödeme talimatı veren tüm TTNET Mobil Ses müşterileri, 3 ay boyunca koşulsuz, yurtiçi her yöne ayda 100 dakika olmak üzere, toplam 300 dakika; tüm TTNET Mobil 3G müşterileri ise bir ay boyunca ekstra 1GB mobil internet kazanacaklar.

Kampanya hakkında bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; anlaşmalı bankalar aracılığıyla, 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerinden veya www.ttnetmobil.com.tr adresinden başvuru yapabilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları