TTNet'ten 3G mobil bağlantıda önemli avantaj!

TTNet, yeni kampanyasıyla piyasadaki 3G mobil paketlerine rakip olma amacında! İşte fiyatlar...

TTNet'ten önemli 3G fırsatı!

TTNET, 3G mobil internet pazarındaki en avantajlı paketlerden biriyle geliyor. Artık herkes TTNET'le ayda 19 TL'ye 4 GB 3G mobil internet ve sınırsız TTNET WiFi dakikasına sahibi olabilecek. 3G mobil modemin dahil olduğu bu paket için kullanıcıların TTNET WiFi abonesi olması yeterli.

İletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni 4 GB'lık 3G mobil internet paketi, 3G mobil internet pazarında sunulan en avantajlı fiyatlardan biriyle geliyor. 12 ay taahhütle ayda 19 TL'ye 3G mobil internet erişim hizmeti sunan TTNET, mobil modemi de ücretsiz veriyor. Sınırsız TTNET WiFi dakikalarının da dahil olduğu bu kampanyadan faydalanmak için müşterilerin evlerinde ADSL olması şart değil.

Taşınabilir bilgisayarların yaygınlaşmasıyla ev ve ofis dışında da internet ihtiyacı her geçen gün artıyor. Bu ihtiyaca en avantajlı çözümü sunmak isteyen TTNET, 3G mobil internet erişimini çok uygun fiyatlarla sunuyor. TTNET'in 4 GB 3G mobil internet paketi, ayda 19 TL'ye kullanıcılara ev dışında da rahatça internet kullanma olanağı veriyor. 3G internet altyapısı Avea tarafından sağlanan pakete 3G mobil modem de dahil.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları