TTNet'ten herkese internetli bilgisayar!

TTNet, yeni kampanyasıyla herkesi internetli bilgisayar sahibi yapmayı amaçlıyor. İşte detaylar...

Herkesi PC sahibi yapacak

TTNET'in, 2010 yılında başlattığı ve bu yıl dördüncüsünü düzenlediği bilgisayar kampanyası, cazip fiyatlarla bilgisayar sahibi olma olanağı sağlıyor. 9,99 TL'den başlayan ödeme seçenekleriyle sunulan yeni bilgisayar kampanyası 31 Ağustos'a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında Acer, Exper, Lenovo ve Toshiba marka bilgisayarlar; netbook, dizüstü ve masaüstü olmak üzere farklı ihtiyaçlara yönelik seçeneklerle sunuluyor. Üstelik bilgisayar ile birlikte internet paketi almak isteyenler, TTNET'in 6 GB kotalı NET6 paketine 24 ay taahhütle ilk 5 ay ayda sadece 9,99 TL ödeyerek sahip olabiliyor.***

Bilgisayar ve internet sahipliğini herkes için daha kolay ve ucuz hale getiren kampanya kapsamında katılımcılar, peşin ödeme yapmadan ve kredi kartına ihtiyaç duymadan bilgisayar sahibi olma fırsatı buluyor. Ödemeler, 24 veya 36 ay taksit seçenekleriyle TTNET faturalarına yansıtılabiliyor.

Kampanya için Türkiye'deki Türk Telekom Ofisleri ve TTNET Satış Noktalarına başvurulabiliyor. Ayrıca 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri ve www.ttnet.com.tr web sayfasından detaylı bilgi alınabiliyor. Bireysel müşteriler kampanya kapsamında 1 adet bilgisayar sahibi olabilirken, kurumsal müşterilere de 5 adete kadar bilgisayar sahibi olma imkânı sunuluyor.

*** NET6 Paketi'nde, 8 Mbps'ye kadar destekleyen hız kullanılacak olup, bağlantı yapılacak yere göre değişiklik gösterebilecektir. Ay içerisindeki veri kullanımı 25 GB'yi aşıldığında hız bulunulan ay için 1 Mbps'ye düşürülecektir. 31.05.2011'e kadar başvuran yeni ve mevcut taahhütsüz aboneler 24 ay taahhütle yararlanabilir. 9,99 TL, NET6 Paketi'nin ilk 5 aylık KDV ve ÖİV dahil aylık ücreti olup sonrasında yürürlükteki tarifeden ücretlendirilir. Yeni abonelere bağlantı ücreti, ayda 2 TL taksitle 12 ay boyunca yansıtılır.

Modeller ve ödeme seçenekleri

Modeller ve ödeme seçenekleri
Okuyucu Yorumları