TTNet'ten limitleri kaldıran paket

TTNet süpriz faturalarla karşılaşma olasılığını ortadan kaldıran yeni paketini tanıttı. İşte o paket

TTNet'ten 'limitsiz paket'

TTNET, kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. TTNET, limitsiz internet dünyası ile tanışmak isteyen herkese ilk 12 ay boyunca limitsiz internet paketini ayda sadece 39 TL'ye sunuyor. 24 ay internet bağlantısı taahhüdüyle yeni ve mevcut taahhütsüz abonelere sunulan NETLİMİTSİZ paketi, internet kullanıcılarının kota aşımı nedeniyle sürpriz faturalarla karşılaşmasının da önüne geçiyor.

Bu kampanyadan yararlanan müşteriler ayrıca, modemlerini de cazip ödeme koşullarıyla alma olanağına sahip oluyor. Müşterilerin tercih ettikleri modemin ücreti 24 ay taksitle faturalarına yansıtılabiliyor. Kampanya kapsamında; kablolu modem için ayda 1 TL, kablosuz modem için ise ayda sadece 2 TL müşterilerin faturalarına ekleniyor.

Bu ayrıcalıklardan yararlanmak isteyenler, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri, TTNET Satış Noktaları ya da www.ttnet.com.tr adresinden başvurularını gerçekleştirerek abone olabilecek.

Sınırsız İnternet Kampanyası Kapsamındaki İnternet Paketleri
İnternet Paketleri İndirimli Fiyat Tarife Ücreti
NETLİMİTSİZ 39 TL x 12 ay 54,90 TL

Not:

1-Kampanya kapsamında 12. aydan sonra NETLİMİTSİZ paketinin yürürlükteki tarife ücretini yansıtılmaktadır.

2-NETLİMİTSİZ Paketi'nde, 8 Mbps'ye kadar destekleyen hız kullanılacak olup, bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir.

3-Ay içerisindeki veri kullanımı 25 GB'yi aştığında hız bulunulan ay için 1 Mbps'ye düşürülecektir. 31.05.2011'e kadar başvuran yeni ve mevcut taahhütsüz aboneler 24 ay taahhütle yararlanabilir. Yeni abonelere bağlantı ücreti, ayda 2 TL taksitle 12 ay boyunca yansıtılır. Damga vergisi bir defaya mahsus ilk faturaya yansıtılmaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları