TTNet'ten Motorola Xoom tablet fırsatı!

TTNet, beğenilen Android işletim sistemli tablet Motorola Xoom'u özel avantajlarla sunuyor!

TTNet'ten Xoom fırsatı!

TTNET, ileri teknoloji ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. TTNET şimdi de özellikleriyle teknoloji tutkunlarının kalbini çalan Motorola Xoom'u Türkiye'ye getiriyor. Farklı bir deneyim sunan tablet bilgisayar; TTNET 3G ve sınırsız WiFi hizmetleri ve TTNET Mobil Müzik'ten oluşan özel iletişim paketiyle ayda sadece 64 TL'ye* kullanıcılarla buluşuyor. Üstelik orijinal Motorola Xoom kılıfı da hediye!

Motorola'nın yeni tableti Motorola Xoom, tablet pazarının en iddialı oyuncularından birisi olarak anılıyor. Android 3.0.1 Honeycomb işletim sistemiyle çalışan Motorola Xoom, 1 GHz çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 işlemcisini kullanıyor. Ekran büyüklüğü 10.1 inç olan cihaz, 1280 x 800 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. 1GB RAM ve 32 GB dahili hafıza da Motorola Xoom'un dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Arka yüzünde 5 megapixel ,ön yüzünde 2 megapixel kamerası bulunan ve 730 gr ağırlığı sahip olan cihazla 1080p HD video izlemek de mümkün. Ayrıca HDMI çıkışı da Motorola Xoom'u farklılaştıran en önemli özelliklerinden biri.

Sunulan hizmetler, fiyatı ve avantajlı paket

Sunulan hizmetler, fiyatı ve avantajlı paket

TTNET ile teknoloji mobilize oluyor

TTNET, Motorola Xoom'un özelliklerini, kendi servisleriyle birleştirerek, kullanıcılarının teknolojiyi yanlarında taşımasını sağlıyor. Motorola Xoom sayesinde, 3G, WiFi, ve TTNET Mobil Müzik hizmetlerinden aynı anda faydalanmak mümkün hale geliyor.

ABD'de kısa sürede önemli satış rakamlarına ulaşan Motorola Xoom, kullanıcının her an yanında taşıyabileceği şık bir ürün. Motorola Xoom özellikle, mobil olmayı sevenler, akıllı telefon ile yetinemeyenler, her an her yerde internete girme ihtiyacı duyanlar ve pek çok teknolojik özelliğe tek bir cihaz üzerinden sahip olmak isteyenlere hitap ediyor.
TTNET farkıyla bu ürüne ulaşmak isteyenlerin TTNET Satış Noktaları'na başvurmaları gerekiyor. Avantajlı ödeme seçenekleriyle satışa sunulacak olan Motorola Xoom'un fiyatı ayda sadece 64TL*

İşte avantajlı paketin formülü: Motorola Xoom + 3G (1GB) + TTNET Mobil Müzik + 1 Yıl Boyunca Sınırsız WiFi = 64TL x 36ay, 88TL x 24ay

*36ay'lık taahütlü fiyattır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları