TTNET'ten netbook'lu kampanya!

TTNET abone sayısını artırmak için yeni kampanya hazırlığında: Abone olana netbook dönemi başlıyor.

Yeni aboneye netbook!

5.5 milyonu aşkın abone sayısı ile internet pazarının yüzde 94'ünü kontrol eden TTNet, haziran ayında başlatmayı planladığı yeni bir kampanya ile yeni abonelerine 'netbook' verecek.

Türkiye'de internete erişim oranının yüzde 35 civarında olduğunu söyleyen TTNet COE'su Tahsin Yılmaz, "Bu oran bazı ülkelerde yüzde 70'lere kadar çıkıyor. İnternet kullanımını artırmanın önündeki en önemli engel, bilgisayar sahipliği. Bu nedenle haziran ayında ADSL abonesi olanlara çok düşük bir bedelle ve taksitle netbook bilgisayarlar da vereceğiz. Bu konuda firmalarla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

8 megabit geliyor
TTNet'in halen 1, 2 ve 4 megabit hızında olan tarifelerine 10 gün içinde 8 megabitlik bir tarifenin de ekleneceğini belirten Tahsin Yılmaz, bu tarifenin fiyatının henüz tam olarak belirlenmediğini kaydetti. TTNet'in ADSL dışında, ADSL2 adıyla 16 ve 32 megabit hızında erişim sağlayan bir tarifesi daha bulunuyor.

TTNet'in, 3G hizmeti vermek için 'sanal operatörlük' lisansı başvurusu yapacağını da söyleyen Tahsin Yılmaz, "Sanal operatörlük lisansının 3G'yi de içerip içermeyeceği henüz çok net değil. Ancak biz 3G hizmetinin de bu lisanslarda yer alacağını düşünüyoruz. Böyle olursa, biz isteyen abonelerimize 3G üzerinden de internet aboneliği paketi satıyor olabileceğiz."

Hürriyet

Okuyucu Yorumları