TTNET'ten ödüllü Facebook yarışması

TTNET'ten hepsiburada.com hediye çekleri, Mini Cooper, LCD TV, iPod Nano ve dizüstü kazanma şansı...

TTNET Facebook yarışması

TTNET, Türkiye'de önemli bir iletişim kanalı haline gelen ve kullanıcı sayısı 16 milyona ulaşan sosyal ağ paylaşım sitesi Facebook'ta, müşterilerine özel bir bilgi yarışması hayata geçiriyor.

1 Aralık 2009 – 28 Şubat 2010 tarihleri arasında devam edecek kampanya kapsamında Facebook'ta hesabı olan tüm TTNET müşterileri, http://apps.facebook.com/ttnetbilbilkazan adresinden 'TTNET Bil Bil Kazan' bilgi yarışmasına katılarak genel kültür, tarih, müzik, sinema, edebiyat ve spor kategorilerindeki soruların yanı sıra TTNET ile ilgili sorulara doğru yanıtları vererek puan kazanıyor.

'TTNET Bil Bil Kazan' yarışması ile her gün 10 TTNET müşterisi, 49 TL değerindeki hepsiburada.com hediye çekinin sahibi olurken, katılacakları çekilişle Mini Cooper, LCD televizyon, HP notebook ve iPod nano kazanma şansı elde ediyor.

Facebook üzerinde bilgi yarışması

Facebook üzerinde bilgi yarışması
Detaylı bilgi için www.ttnetbilbilkazan.com.tr

Her sorunun zorluk derecesine göre puanlandırıldığı bilgi yarışmasında, her gün en fazla puanı alan 10 kişi, 49 TL tutarındaki hepsiburada.com hediye çekinin sahibi olurken, 3 ay sonunda yapılacak çekilişe katılarak 1 adet Mini Cooper, 5 adet LCD televizyon, 5 adet HP notebook ve 10 adet iPod nano'dan birini kazanma şansı elde ediyor.

Öte yandan TTNET müşterileri dilerlerse www.ttnetbilbilkazan.com.tr web sitesini ziyaret ederek de kampanya sonunda gerçekleştirilecek çekilişe katılma hakkı elde ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları