TTNet'ten sevgililer gününe özel 2 kampanya!

TTNet, bunu yapan tam 1.000 müşterisine alışverişlerinde indirimler sunuyor!

TTNet'ten "özel" indirim!

İletişim ve eğlence şirketi TTNET, bireysel müşterilerine Sevgililer Günü'ne özel iki ayrı kampanya sunuyor. TTNET Facebook sayfasına en güzel sevgi sözcüklerini yazan 1.000 kişi Mudo indirim çeki kazanırken, www.cicek.com'dan yapılacak çiçek ve çikolata siparişlerinde ise yüzde 30'a varan indirimler TTNET müşterilerini bekliyor.

TTNET Facebook sayfasında "Aşkını ifade et"

TTNET'in "Aşkını İfade Et" kampanyasına katılmak isteyenler, 14 Şubat tarihine kadar "KALP" boşluk TC Kimlik Numarasını yazarak 6606'ya kısa mesaj gönderiyor. Cep telefonuna gelen şifreyi TTNET Facebook sayfasına yazan TTNET'li, formu dolduruyor ve aşkını ifade eden cümleleri yazıyor.

TTNET jürisinin seçtiği, en güzel sevgi sözcüklerini yazan 1.000 kişi, Mudo'dan 25 TL'lik hediye çeki kazanıyor. Kazananların hediye kodu, www.mobilhediyem.com tarafından "sevgilinin" cep telefonuna gönderiliyor.

Hediye çekleri 31 Mart tarihine kadar kullanılabiliyor.

TTNET, www.cicek.com sitesiyle yaptığı işbirliğiyle, bireysel müşterilerini cicek.com'daki "TTNET'lilere özel kampanya sayfası"nda yer alan seçili ürünlerde 40 TL'ye; diğer çiçek, çikolata, kek, meyve ve Gusto marka ürün siparişlerinde ise yüzde 30'a varan indirim fırsatından yararlandırıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları