TTNet'ten ücretsiz "Neredeyim" uygulaması!

TTNet yeni uygulaması "Neredeyim"i ücretsiz olarak Android ve iPhone için sundu!

TTNet'ten bedava uygulama!

TTNET'in yeni iPhone, iPad, iPod ve Android telefon uygulaması "Neredeyim", App Store ve Google Play'de ücretsiz olarak kullanıma açıldı.

TTNET'in "Neredeyim" uygulaması ile kullanıcılar bulundukları yerin koordinatlarını e-posta, Twitter ve Facebook üzerinden paylaşırken, dilediği marka ve modelde telefona da kısa mesaj atabiliyor.

Uygulama, benzerlerinden farklı olarak kullanıcının gideceği yeri de kısa mesaj servisi, e-posta, Twitter ve Facebook yoluyla paylaşmasına olanak sağlıyor.

Uygulamayı indiren kullanıcılar, favori ekle seçeneği ile kendi favori mekan listelerini oluşturabiliyor ve favori mekanlarını paylaşabiliyorlar.
"Neredeyim" uygulamasını sadece abonelerine değil, iOS ve Android işletim sistemli tüm akıllı telefon sahiplerine ücretsiz sunan TTNET, uygulamanın yakın gelecekte zenginleştirilmiş gerçeklik ve sosyal medya için destekleyici bir platform olarak konumlandırılmasını da hedefliyor.

Kullanıcılar TTNET ''Neredeyim'' uygulamasına mobil telefon market uygulamalarından veya aşağıdaki linklerden ulaşabiliyorlar.
Android Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttnet.mylocation
iOS AppStore: http://itunes.apple.com/tr/app/neredeyim/id505139710?mt=8

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları