TTNet'ten üniversitelilere avantajlı internet

TTNet, üniversitelilere "limitsiz" paketi 82 TL yerine bu fiyattan sunuyor!

TTNet'ten üniversitelilere!

TTNET, Üniversiteli Kampanyası ile her an her yerde internet kullanan öğrenciler için avantajlarla dolu yepyeni bir paket hazırladı. Üniversitelilerin istek ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan, 12 ay boyunca limitsiz TTNET WiFi hizmetinin ve modemin dahil olduğu bu özel kampanya ile Yalın NETLİMİTSİZ paketi ayda 51,90 TL'ye sunuluyor. Ayrıca Üniversiteliler, Yalın NETLİMİTSİZ Paketi ile aylık 4,90 TL olan Tivibu Web Maxi'den ilk üç ay boyunca ücretsiz faydalanabiliyor. Oyun severler ise pakete, Football Manager 2014 oyunu ile birlikte ayda 54,90 TL ödeyerek sahip olabiliyor.

Üniversiteliler, hem evlerinden hem de dışarıda kampanya kapsamında seçecekleri Yalın İnternet Paketi ile 7000'e yakın WiFi noktasında internete limitsiz ve kolayca bağlanabilecekler. Ayrıca kampanya ile üniversite öğrencilerine English Time'dan TOEFL kurslarında yüzde 50, genel İngilizce eğitim kurslarında ise yüzde 70'e yakın indirim avantajı sunuluyor. Böylece öğrenciler TOEFL dil eğitiminden 1.200 TL yerine 600 TL'ye, Genel İngilizce eğitiminden ise 1600 TL yerine 500 TL'ye faydalanabiliyor. Üstelik kur alanlara 499 Euro değerindeki 3 aylık online paket de ücretsiz sunuluyor.

TTNET'in 31 Mart 2014'e kadar geçerli olacak "Üniversiteli Kampanyası" hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarından, 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerinden veya www.ttnet.com.tr adresinden başvuru yapabiliyor.

Okuyucu Yorumları