Ttnet'ten üniversitelilere indirimli internet

Ttnet, üniversite öğrecilerine indirimli internet kampanyasını başlattı! İşte detaylar...

Ttnet'ten öğrencilere özel!

TTNET, üniversiteli gençlere Yalın NET6 paketini sabit telefon ve modem ücreti ödemeden, 12 ay boyunca ayda 47 TL yerine 29,99 TL'ye sunuyor. Üstelik kampanyadan yararlanan öğrenciler, Tivibu Web Maxi paketi ile online eğitimlerin yer aldığı kişisel gelişim platformu ProG Üniversiteli Paketi'ni ilk 3 ay boyunca hiçbir ücret ödemeden kullanıyorlar. Kampanyadan, internete yeni abone olan veya en az üç aydır internet aboneliği olmayan ilk 100.000 üniversite öğrencisi sadece bir kez yararlanabiliyor.

6 GB kotalı Yalın NET6 paketi kapsamında 20 GB'lik NETDİSK ve 600 dakikalık Wi-Fi kullanımı da paketle birlikte ücretsiz sunuluyor.

TTNET'in Türkiye'deki tüm üniversitelerde eğitim gören öğrencilere sunduğu bu teklifle ilk 3 ay boyunca ücretsiz kullanılabilen Tivibu Web Maxi ile yerli ve yabancı TV kanallarını izleyebilen gençler, dilerlerse belirli kanalların canlı yayınını durdurup 30 dakikaya kadar geri alabiliyor ve kaldığı yerden izlemeye devam ediyorlar. En popüler dizi ve programları, yayınlanma tarihinden itibaren bir hafta boyunca kaydetmeye gerek kalmadan istenilen zamanda izleyebiliyor; binlerce belgesel, çizgi film ve müzik içeriğine dilenilen zamanda ulaşabiliyorlar. Dileyen gençler ilk üç ay ücret ödemedikleri Tivibu Web Maxi paketini dördüncü aydan itibaren 3,90 TL ödeyerek kullanmaya devam edebiliyorlar.

Diğer seçenekler, fiyat tablosu

Diğer seçenekler, fiyat tablosu
Kaynak: TTNet

Üniversiteli paketi, interneti olan herkesin kendini geliştirmek için kullanabileceği Kişisel ve Profesyonel Gelişim Platformu ProG ürünüyle de gençlere yabancı dil, profesyonel gelişim, bilişim teknolojileri, finans ve hobi gibi birçok alanda sertifikalı kurslar sunuyor. Dileyen gençler; 12 ay taahhüt vererek ilk 3 ay ücretsiz faydalandıkları ProG paketini dördüncü aydan itibaren 4,90 TL ödeyerek kullanmaya devam edebiliyorlar.

Yılsonuna kadar sürecek olan kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarından, 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerinden veya www.ttnet.com.tr adresinden başvuru yapabiliyor.

Okuyucu Yorumları