TTNet'ten yarı fiyatına film keyfi

Tivibu, yarıyıl tatili heyecanı yaşayan öğrencilere, özel bir kampanyayla karne hediyesi veriyor!

Yarı fiyatına film keyfi!

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, karne hediyesi filmleriyle sömestr tatilinde öğrencilere ve ailelere film keyfi yaşatıyor. Yarıyıl tatili süresince, Tivibu Ev ve Tivibu Web'de yer alan "Karne Hediyesi" klasörü içerisindeki filmler, yarı fiyatına izlenebilecek. "Karne Hediyesi" klasöründe, Oscar adayı "Cesur" ve Oscar ödüllü "Grinç" gibi birçok eğlenceli film, 1 TL'den başlayan fiyatlarla öğrencileri bekliyor.

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, yarıyıl tatili heyecanı yaşayan öğrencilere, özel bir kampanyayla karne hediyesi veriyor. Bu özel kampanya kapsamında öğrenciler; Tivibu Ev ve Tivibu Web'de yer alan "Karne Hediyesi" klasöründe bulunan çocuk filmlerini sömestr tatili süresince yarı fiyatına izleyebilecekler. Bu kapsamda; öğrenciler ve aileler birbirinden eğlenceli filmlere, 1 TL'den başlayan fiyatlarla ulaşabilecekler.

Tivibu'nun "Karne Hediyesi" klasöründe, tüm dünyada sinemaseverlerin beğenisini toplamış filmler yer alıyor. 2012'nin en beğenilen animasyonu ve Oscar adayı "Cesur", Oscar ödüllü "Grinç" ile birkaç kuşağın çok sevdiği karakterler Tom ve Jerry'nin yeni macerası "Robin Hood Masalı" kaçırılmayacak bu filmlerden sadece birkaçı.

Tivibu'nun karne hediyesi filmleri, yoğun öğretim yılına yarıyıl tatiliyle ara veren öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.

Okuyucu Yorumları