TTNet'ten yazlık internet paketleri!

TTNet, yaz tatiline gidenlere kısa süreli internet hizmeti sunuyor! İşte detaylar...

TTNet'ten yazlık paketler!

TTNET'in, sunduğu Yazlık İnternet Paketleri sayesinde yaz tatiline giden kullanıcılar, gittikleri her yerde kısa süreli internet hizmetinden yararlanabiliyorlar.

TTNET'liler, Yazlık İnternet Paketleri'nden 2 veya 3 aylık paket seçenekleri ile faydalanabiliyor. TTNET; yaz tatiline giden ve yer değişikliği yapan, gittiği her yerden internete bağlanmak isteyen yeni müşterilerine, "Yazlık İnternet" kampanyasıyla avantajlı bir teklif sunuyor. Yeni TTNET müşterilerinin yararlandığı kampanya ile kullanıcılar; kotalı veya limitsiz internete bu yaz, 2 veya 3 aylık paket seçenekleri ile bağlantı ücreti dahil 93 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. TTNET FİBERNET, HİPERNET, ULTRANET ve Yalın İnternet paketleri ile yazlık internete sahip olanlar, satın aldıkları modemi de ilk TTNET faturası ile ödeyebilecek.

Yazlık internet kampanyası ile 16 Mbps'ye kadar hızlı, 6 GB kotalı ULTRANET6'nın 2 aylık paketine 93 TL, 3 aylık paketine ise 135 TL'ye sahip olmak mümkün olacak. 30 Eylül 2014'e kadar devam edecek kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcılar; TTNET satış noktalarından başvuru yapabiliyor.

Okuyucu Yorumları