TTNet'ten yeni bir yazılım: 'Hesap defterim'

TTNET 'Hesap Defterim' ile gelir ve giderlerinizi kontrol altına alabilirsiniz. İşte yeni yazılım...

TTNet'ten hesap defteri!

İletişim teknolojileri ve eğlence şirketi TTNET, hayatı kolaylaştıran hizmetler sunmaya devam ediyor. TTNET Hesap Defterim servisi; kullanıcıların gelir/gider takibi yapmalarına, birden fazla kurum/hesaba ait finansal ürünlerin yönetimini gerçekleştirmelerine ve gayrimenkul gibi varlıkların takibini yaparak nakit, varlık ve finansal araç dağılımlarını izleyebilmelerine olanak tanıyor.

TTNET'in Logo Yazılım ile işbirliği çerçevesinde gerçekleştirdiği servisi TTNET Hesap Defterim ile kullanıcılar; gelirlerini, nereye ve nasıl harcadıklarını görecek, harcama ve gelirlerini konu başlıklarına (gıda, ulaşım, eğitim, sağlık vb.) göre gruplayarak takip edebilecekler.

Birden fazla sayıda kurumda hesabı veya yatırımı olan kişiler, TTNET Hesap Defterim ile finansal araç (hisse senedi, fon vb.) ve ürünlerin yönetimini kolayca yapabilecekler. Gayrimenkul, otomobil, mücevherat gibi varlıkların takibini yaparak kişisel servetin nakit, varlık ve finansal araç dağılımını izleyebilecekler.

Kullanıcılar TTNET Hesap Defterim ile ayrıca, kişisel bütçe yönetimi ile harcamalarını kontrol altına alabilecek. Finansal bilgilerinin dışında, sosyal yaşamda ihtiyaç duyduğu bilgileri ürün üzerinde toplayabilecek, adres defteri ve adres defterindeki kişilere ait doğum günü veya özel notları tutabilecek ve günlük hayatta kullanılan banka veya e-posta hesabına ait şifreleri güvenli bir şekilde saklayabilecek. Çok yakında hisse senedi, repo, tahvil, bono, fon, değerli metal ve döviz kapanış verileri gibi borsa bilgileri de TTNET Hesap Defterim üzerinden takip edilebilecek.

TTNET Hesap Defterim, TTNET bireysel ADSL abonelerine ayda 1TL'ye sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları