TTNet'ten yeni üçü bir yerde paketi!

TTNet, internet, televizyon ve telefonu uygun fiyatla sunduğu yeni 'Üçü Bir Yerde' paketini tanıttı!

TTNet'ten yeni üçlü paket!

TTNET'in yeni Üçü Bir Yerde Paketi internet, televizyon ve telefon hizmetlerini ayda 39 TL'ye sunuyor.

Paket kapsamında 24 ay taahhüt verilerek; 1 megabit hızında 1GB kotalı İnternet paketine, HD kanallar dahil toplam 78 kanala; Kirala-İzle, Tekrar-İzle, Durdur-İzle, Geri Al İzle, 100 içeriği ücretsiz sunan Seç-İzle ve ücretsiz İnteraktif Servisler özelliklerine sahip Tivibu Ev Başlangıç Paketi ile aylık 100 dakika her yöne ve yurtdışı 1. kademe sabit hat arama imkânı sunan TTNET Alo 100 paketine ayda 39 TL'ye sahip olunabiliyor.

TTNET Pazarlama-Müşteri Yönetimi Direktörü Taylan Korkmazer konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ''Müşterilerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarını avantajlı fiyatlarla tek elden karşılama hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyor, bu doğrultuda müşterilerimize cazip teklifler sunuyoruz. Üçü Bir Yerde Paketimiz sayesinde müşterilerimizi ayda 39 TL gibi uygun bir fiyata Tivibu dünyasının ayrıcalıklarıyla tanıştırıyor, TTNET Alo 100 paketi ile telefon ihtiyaçlarına yanıt veriyor ve TTNET farkıyla internetin keyfini çıkarma imkanı sunuyoruz. Ayrıca paketten yararlanan müşterilerimize Tivibu Web Başlangıç Paketi'ni de hediye ediyoruz. Hizmet alımı için gerekli modem için ücret ödemek de gerekmiyor.

Ayrıca Üçü Bir Yerde Paketleri arasından 39 TL'lik paketin yanı sıra 49 TL'lik ve 99 TL'lik paketlerden de faydalanmak mümkün. Dileyenler, internet, televizyon ve telefon hizmetlerini içeren birçok paketten birini seçerek, kendilerine özel Üçü Bir Yerde Paketi'ni oluşturabiliyorlar'' dedi.

Bu ayrıcalıklardan yararlanmak isteyenler, TTNET Satış Noktaları'ndan veya Türk Telekom Ofisleri'nden başvurularını gerçekleştirerek abone olabilecek. 30 Haziran 2011 tarihine kadar devam edecek bu fırsat için ayrıntılı bilgi www.ttnet.com.tr ve 444 0 375'te.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları